Gáspár Bea csipkeruhában az esemény szépe volt: lepipálta a lányait is

Gáspár Bea csipkeruhában ment keresztlánya elsőáldozására. Miután kitette a fotókat róla, a kommentelők elárasztották bókokkal.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Gáspár család jeles eseményen vett részt a hétvégén: Gáspár Bea és Gáspár Győző keresztlánya elsőáldozó lett. Az ünnepély emelkedett hangulatához illően ez egész família elegánsan érkezett.

Gáspár Bea osztotta meg az ott készült képeket. Férjével, keresztlányával és lányaival is fotózkodott. Ő volt a nap szépe, hófehér csipkeruhájában mindenkit elkápráztatott.

Gáspár Bea csipkeruhája

Az csak hab volt a tortán, hogy összeöltöztek Győzikével, a showman fehér zakójának virágdíszítése színben harmonizált Bea asszony viseletével. A Gáspár lányok is csinosak voltak, Gáspár Evelin egy fekete-fehér szettet húzott, Gáspár Virág dögös, testhezálló, barna ruhát választott. A további képekért kattints a bejegyzés jobb oldalában látható fehér nyilacskára.

A divat terén Gáspár Bea vitte a prímet a kommentelőknél. Nem győzték hangsúlyozni, hogy sugárzott férje oldalán. Egy héttel korábbi fotóját is sokan dicsérték, azt a Hal a tortán legújabb évadának fotózásáról tette ki. Azt írták rá, bomba volt a babakék szettben.

Gáspár Bea szűk ruhában

Képes összeállításunkban mutatjuk, Gáspár Bea milyen karcsú volt a 2021-es Hal a tortán forgatásán, valamint további képeken nézheted meg, mennyire jól mutatnak rajta a szűk fazonú darabok.

Gáspár Bea szűk ruhája a Hal a tortánban mindenkit lehengerelt: 20 kilós fogyása után ilyen karcsú

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük