Gáspár Bea csipkeruhában az esemény szépe volt: lepipálta a lányait is
Gáspár Bea csipkeruhában ment keresztlánya elsőáldozására. Miután kitette a fotókat róla, a kommentelők elárasztották bókokkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Gáspár család jeles eseményen vett részt a hétvégén: Gáspár Bea és Gáspár Győző keresztlánya elsőáldozó lett. Az ünnepély emelkedett hangulatához illően ez egész família elegánsan érkezett.

Gáspár Bea osztotta meg az ott készült képeket. Férjével, keresztlányával és lányaival is fotózkodott. Ő volt a nap szépe, hófehér csipkeruhájában mindenkit elkápráztatott.

Gáspár Bea csipkeruhája

Az csak hab volt a tortán, hogy összeöltöztek Győzikével, a showman fehér zakójának virágdíszítése színben harmonizált Bea asszony viseletével. A Gáspár lányok is csinosak voltak, Gáspár Evelin egy fekete-fehér szettet húzott, Gáspár Virág dögös, testhezálló, barna ruhát választott. A további képekért kattints a bejegyzés jobb oldalában látható fehér nyilacskára.

A divat terén Gáspár Bea vitte a prímet a kommentelőknél. Nem győzték hangsúlyozni, hogy sugárzott férje oldalán. Egy héttel korábbi fotóját is sokan dicsérték, azt a Hal a tortán legújabb évadának fotózásáról tette ki. Azt írták rá, bomba volt a babakék szettben.

Gáspár Bea szűk ruhában

Képes összeállításunkban mutatjuk, Gáspár Bea milyen karcsú volt a 2021-es Hal a tortán forgatásán, valamint további képeken nézheted meg, mennyire jól mutatnak rajta a szűk fazonú darabok.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük