A csinos nem kifejezés! Szulák Andrea dögös fotóját dicsérik a rajongói
Szulák Andrea fotója tarolt az Instagram-követői körében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andreát rengeteg szerepben láthattuk, mióta berobbant a köztudatba. 1984-ben bombázóként kezdte a Lindában, majd a 2000-es években televíziós műsorvezető lett a TV2-n, a színházi szerepeiben pedig dívák bőrébe bújt.

A való életben odaadó édesanya, ezt az oldalát az Instagramról ismerhetjük leginkább, hiszen olykor megoszt pár közös képet lányával, Rozival. Azt is itt mutatja meg követőinek, hogy nem csak a színpadon, a hétköznapokban is szívesen megmutatja a nőies oldalát.

Szulák Andrea dögös fotója

2020 novemberében őszi szerelésével is hatalmas sikert aratott, rajongói nem győzték dicsérni a külsejét. Egy testhezálló, kockás ruhába bújt, ami remekül kihangsúlyozta nőies idomait. Az i-re a pontot vagány, bőrhatású kabátja tette fel. Sokan meg is tudakolták, hol szerezhetik be a sikkes darabot.

Többen a bombasztikus jelzővel illették a felvételt, mások a sugárzó szót használták, és olyanok is akadtak, akik kifogástalan stílusérzékét méltatták.

"Csinos??? Az nem kifejezés! Dögös!" - bókolt az egyik hozzászóló.

Peller Anna sem bírta ki, hogy ne öntse szavakba, mennyire tetszik neki kolléganője megjelenése, ő nemes egyszerűséggel annyit írt a poszthoz, hogy „BombaNő”.

Az 56 éves sztár korábban is bebizonyította, hogy tudja, mitől döglik a légy. Nyáron is előnyben részesíti az alakját hangsúlyozó darabokat, és a mély dekoltázstól sem idegenkedik.

Szulák Andrea lánya

„Nézd meg az anyját, vedd el a lányát.” Szulák Andreára és 13 éves lányára tökéletesen passzol ez a mondás, Rozina egyre szebb és szebb. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű kamasz lett belőle.

Ezt is szeretjük