Szulák Andrea felpofozta a legjobb barátnőjét, aki elárulta: "Túlment egy határon!"
Szulák Andrea bevallotta, régebben nem mindig tudta kezelni az indulatait, és megpofozta a legjobb barátnőjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea úgy véli, megdolgozott a ráncaiért és a táskáiért, elfogadta őket. Szerinte lehet méltósággal és szépen viselni az idő múlását. 

Többször mondták neki, hogy fogyjon le. Szokott is diétázni, böjtölni, ha ő maga azt látja viszont a tükörben, ahogy szeretne kinézni. Mindent megtesz azért, hogy egészséges szinten tartsa a súlyát, ugyanakkor az alkatát elfogadta, tudja, sosem lesz nádszálvékony.  

Szulák Andrea megpofozta a barátnőjét  

Az 57 éves sztár nem csak magát fogadja el úgy, ahogy van, hanem másokat is, és sokkal türelmesebb önmagával és a környezetével is, mint korábban - mesélte Péterfi Judit Tükör című műsorában.

Ha manapság feldühíti valami, átgondolja, mi ebből a lecke számára, kell-e vele igazán foglalkoznia. 

- Korábban voltak olyan események, történések, amelyeket hasonlóan átgondolhattam volna. Előfordult, hogy képtelen voltam az indulatomat kezelni, és megpofoztam a legjobb barátnőmet. Elárult. Nem egy előre tervezett retorzió volt. Nem is vagyok rá büszke. Sokan viszont azok voltak rám, hogy végre valaki megtette.

- Engem mindig azok tudtak a leginkább megsebezni, akik a legközelebb álltak hozzám. Ő túlment egy határon, és senki sem figyelmeztette, hogy túlfeszíti a húrt - idézte a színésznő szavait Péterfi Judit a Story magazinban

Szulák Andrea lánya

Rozina 2007. április 26-án született, már 14 éves. Ahogy nő, nemcsak egyre szebb, hanem az édesanyjára is egyre jobban hasonlít. Szulák Andrea szerint jobb ízlése van, mint neki, és nagyszerűen sminkel. 

Ezt is szeretjük