Szulák Andrea így reagált a hírre, miszerint az exe Marsi Anikóval jött össze
Szulák Andrea röviden és tömören fejtette ki a véleményét a közösség oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Június elején olvashattunk először arról, hogy Marsi Anikó és Palik László házassága 16 év után megromlott. Lapértesülések szerint az Exatlon Hungary forgatásáról hazaérkezve a műsorvezető nem a családi házukba ment, hanem egy albérletbe.  

2005-ben házasodtak össze, két gyermekük született, a ma már 15 éves Vilmos és a 11 éves Vince, akiket évekig Mallorcán neveltek. 

Szulák Andrea így reagált az exével kapcsolatos hírre

Onnan először csak Marsi Anikó költözött vissza Magyarországra, amikor a Tények műsorvezetője lett, majd a fiúk is, Palik László pedig Dominikán töltött huzamosabb időt, ahol a TV2 extrém sportvetélkedőjéből már három évadot leforgattak. Az 59 éves tévés június elején repült haza.  

marsi-aniko
Fotó: TV2

A különválásuk hírére egyik fél sem kívánt reagálni az elmúlt hetekben, ahogy Marsi Anikó azt a ma reggel megjelent friss híresztelést sem kívánta kommentálni, miszerint Szulák Andrea exével, Gáborral találkozgat. Erre egy környékbeli hívta fel a Blikk figyelmét.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A Story magazin kíváncsi volt Szulák Andrea véleményére is, aki annyit mondott a hetilapnak: 

Ahol még vannak tehetős, elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét!

Tömör és sokatmondó véleményét a közösségi oldalán is megosztotta, ahol hashtagben annyit írt még oda: 

"Nincs több mondanivalóm. #szulákandiexe #bulvár #eztvegyétekát #annyiraunalmasmár #kitérdekel #golddigger."

Szulák Andrea 2015 szeptemberében azt is a Facebook-oldalán adta a nagy nyilvánosság tudtára, hogy lánya apjával tíz év után elváltak útjaik. 

"Ezúton tudatom mindenkivel, hogy az életközösségem Gyarmati Gáborral megszűnt. Mindennemű jövőbeni megnyilvánulásától elhatárolódom. Közös gyermekünkről magam gondoskodom" - írta akkor.

szulak-andrea
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Bő egy hónappal később kiderült, hogy a férfi új párja Agócs Judit színésznő, aki azonban 2016 nyarán már azt tudatta, hogy őszre várt gyermeküket egyedülálló anyaként fogja felnevelni. 

- Bármi is történt a kapcsolatomban, a kicsi érkezése olyan ajándék, amire alig számíthattam 42 évesen. Rengeteg anyuka neveli egyedül a gyerekét, ősztől én is közéjük tartozom majd. Ez az én döntésem volt - nyilatkozta 2016 augusztusában a Story magazinnak.

Szulák Andrea dögös ruhákban

Szulák Andrea egyre több olyan fotót posztol a közösségi oldalán, ahol dögös, alakját kihangsúlyozó vagy éppen vagány ruhákban pózol. Maga sem gondolta volna, hogy a követői körében akkora sikert arat velük, hogy elhalmozzák levelekkel, amelyekben a tanácsait kérik. 

Ezt is szeretjük