Ő Szujó Zoltán felesége: Adrienn ritkán szerepel a műsorvezetővel

Szujó Zoltán és felesége csak nagy ritkán szerepelnek közös képen. Ezúttal bicajozás közben lőttek szelfit az Instára.

Szujó Zoltán felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Szujó Zoltánt minden hétköznap este láthatjuk az RTL képernyőjén, ő lett ugyanis a csatorna The Floor című vetélkedőjének házigazdája. Bár ő maga "beköltözött a tévénézők nappalijába”, arra a mai napig ügyel, hogy magánéletét elválassza a munkájától: feleségét és gyerekeit nem mutatja meg sűrűn.

Két lányát például sosem láthatta a nagyérdemű, de Adrienn-nel az oldalán sem sokszor mutatkozik.

Szujó Zoltán felesége

Ennek az az oka, hogy az asszony nem szeret szerepelni, csak néha vállal be egy-egy szelfit, legutóbb azon a hétvégén, amikor Tour de Hongrie kerékpárverseny zajlott hazánkban. A tévés posztja főként erről az eseményről szól, a harmadik oldal viszont egy közös kép a feleségével. (Lapozz a jobb oldali nyíllal.)

Az Instagram alapján nem csupán azért pattantak nyeregbe Adrienn-nel, hogy együtt tekerjenek a versenyzőkkel, egyébként is nagy kedvelői a biciklis sportnak: 2023-ban szintén láthattunk róluk egy kerékpározós fotót.

Idén 24 éve, hogy Szujó Zoltán és Adrienn egy párt alkotnak. A sydney-i olimpia évében, 2000-ben ismerkedtek meg, majd pár esztendővel később keltek egybe. Az asszony gyermekorvosként dolgozik.

Szujó Zoltánt ezért rúgták ki a köztévétől: már bánja vállalhatatlan stílusát

Szujó Zoltán 2012-től 2019-ig volt az MTVA munkatársa, nem szépen búcsúzott a csatornától.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL/The Floor

Ezt is szeretjük