Gundel Takács Gábor és ritkán látott felesége: Ágotával 33 éve házasok

Gundel Takács Gábor feleségét nem sokszor láthatja a nagyközönség, és az is ritka, hogy meséljen Ágotáról.

Gundel Takács Gábor házassága
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

33 év - ennyi ideje, hogy Gundel Takács Gábor és felesége összekötötték az életüket. Bár Ágotával már azelőtt házasok voltak, hogy országosan ismert műsorvezető lett, az asszonyt az elmúlt évtizedek során mégis csak nagyon ritkán láthatta a nagyközönség.

Az sem túl gyakori, hogy a különböző interjúk során meséljen róla. Ezúttal a Best magazinnal tett kivételt, és némi betekintést engedett a házasságukba.

Gundel Takács Gábor házassága

Megkapta a kérdést, hogy a hosszú, kiegyensúlyozott házasság titkos receptjében összetevőként szerepel-e a szerencse. Azt válaszolta, a mázli leginkább ahhoz kellett, hogy összesodorja őket az élete.

- De ahhoz, hogy több mint három évtizede együtt vagyunk, már inkább tudatosság és szeretet kellett. Fontos, hogy mi egy csapatként működünk. Szerintem sok házasság azért megy tönkre, mert a házaspárok rivalizálnak egymással: ki az okosabb, ki keresi a pénzt, a több pénzt, kinek a döntése érvényesül. Nagy baj, hogy férj és feleség le akarják győzni egymást.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Azzal folytatta, úgy véli, az is problémás időszak lehet, amikor a gyerekek felnőnek, és kirepülnek a családi fészekből.

D SOS20131203019
Fotó: MTI/Soós Lajos

- A szülők akkor döbbennek rá, oké, fölnevelték őket, de nem is ismerik egymást. Nekünk sok közös élményünk volt és van. Gyakran mentünk színházba, utazgattunk. Két ember óhatatlanul változik, csak nem mindegy, hogy külön-külön vagy együtt változunk.

A mai napig törekednek a közös élményekre. Például négy évvel ezelőtt együtt mentek el egy búvártanfolyamra, és azóta is kettesben járnak búvárkodni.

Szujó Zoltán felesége

Szujó Zoltán 22 éve alkot egy párt Adrienn-nel, akit a sydney-i olimpia évében, 2000-ben ismert meg, majd pár évvel később házasodtak össze. 

Szujó Zoltán ritka közös fotón feleségével: 22 éve ismerkedett meg Adrienn-nel

Szujó Zoltán több mint húsz évvel ezelőtt ismerte meg feleségét, akivel két lányuk született.

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Soós Lajos

Ezt is szeretjük