Stohl András legkisebb lányának fotója mindent visz: Franciska cicájukkal összebújva aludt el
Képeken a hazai sztárok csemetéi és négylábú kedvenceik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyermekek rajonganak az állatokért. Szinte nincs is olyan gyerkőc, aki ne kérlelné a szüleit arra, hogy saját kedvence legyen. Persze előfordul, hogy semmi szükség a nyaggatásra. Egyes háztartásokban a picik együtt cseperednek fel családjuk négylábú tagjával. 

Stohl András öt gyerekének életében fontos szerepet játszanak az állatok, hiszen édesapjuk is imádja a természetet. Sokszor láthatunk róla kirándulós képeket az Instagramon, illetve horgászni és vadászni is eljár. A színész a lovak szerelmese, a múltban többször indult a Nemzeti Vágta sztármezőnyében. 

Sztárcsemeték és kis állataik

Az olyan jószágoknak is helye van nála és családjánál, akiket kicsivel könnyebb babusgatni. 2020 augusztusában egy macskát fogadtak örökbe, aki a Szaffi nevet kapta. A fekete-fehér cicusnak jobb dolga nem is lehetne. Gazdái kényeztetik, és elhalmozzák minden földi jóval, sőt még az ágyukat is megosztják vele. Az 53 éves sztár ezt egy posztban meg is mutatta követőinek. A fotón legkisebb lánya, Franciska és kisfia, Andriska látható, amint édesen együtt durmolnak a kis bajszossal.

Nem ők az egyetlenek, akik imádják az állatokat. Képes összeállításunkban Stohl András gyerekein kívül még négy sztárcsemetét láthatsz kis kedvenceikkel.

Ezt is szeretjük