Sztarenki Dóra átlátszó estélyiben keltett feltűnést a Magyar Filmdíj-gálán
Sztarenki Dóra díjátadóként jelent meg a gyönyörű és merész Daalarna estélyiben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sztarenki Dóra átlátszó estélyi ruhája vonzotta a tekinteteket az 5. Magyar Filmdíj-gálán, amelyen a fiatal színésznő díjátadóként vett részt. 

Összesen 29 kategóriában osztottak ki díjakat csütörtök este a Vígszínházban. A Magyar Filmakadémia Egyesület tagjai a 2019-ben forgalomba helyezett és a Magyar Filmakadémia tagjai által legjobbnak ítélt magyar mozi- és tévéfilmes alkotásokról titkos szavazással döntöttek.  

Sztarenki Dóra merész és gyönyörű Daalarna estélyiben

Idén a moziforgalmazású alkotások és a televíziós forgalmazású filmek díjátadóját egyszerre tartották. Az utóbbiak közül a Foglyok című tévéfilm tarolt, 12 jelölésből tízet díjra váltott, az Egy másik életben alkotói két elismerést vihettek haza. A legjobb sorozat az Alvilág lett.

A játékfilmek közül az Akik maradtak, illetve a Drakulics elvtárs alkotói négy-négy díjat vihettek haza, az Apró mesék két, a VALAN - Az angyalok völgye, valamint a FOMO - Megosztod és uralkodsz egy-egy elismerést kapott.

Sztarenki Dóra Spáh Dáviddal adott át díjat az 5. Magyar Filmdíj-gálán
Sztarenki Dóra Spáh Dáviddal adott át díjat az 5. Magyar Filmdíj-gálán
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Sztarenki Dóra már a színpadra lépésekor nagy feltűnést keltett a fekete, átlátszó estélyi ruhájában, amelyet a Daalarna tervezője, Benes Anita álmodott meg.

A Terápia című sorozattal berobbant színésznő már állt nyertesként is a színpadon: 2018-ban, a 3. Magyar Filmdíj-gálán ő vehette át a tévéfilmes alkotások legjobb női főszereplőjének járó díjat az Árulókban nyújtott alakításáért, 2017-ben pedig jelölt volt a játékfilmes alkotások legjobb női mellékszereplőjének díjára is A martfűi rém című filmben játszott szerepéért.

Sztarenki Dóra Dobos Evelin színésznő-műsorvezetővel és Trokán Nóra színésznővel.
Sztarenki Dóra Dobos Evelin színésznő-műsorvezetővel és Trokán Nóra színésznővel.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Képgaléria a 2020-as Magyar Filmdíj-gála legcsinosabb sztárjairól

A díjátadón nemcsak a jelölt alkotások készítői, hanem díjátadóként és vendégként a magyar filmes szakma ismert alakjai is részt vettek. Képgalériánkban megnézheted az 5. Magyar Filmdíj-gála gyönyörű sztárjait. 

Ezt is szeretjük