Fotókon a 6 énekes - Ők jutottak be a Sztárban Sztár leszek! döntőjébe
Bereczki Zoltán és Horváth Tomi három-három énekesével lett teljes a Sztárban Sztár leszek! döntőjének 12 fős mezőnye.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este a második középdöntővel folytatódott a Sztárban Sztár leszek!, amelynek során Bereczki Zoltán és Horváth Tamás is kiválasztotta azt a három-három énekes, akit magával visz a döntőbe. Ezzel kialakult a 12 fős mezőny, akiknek a TV2 szórakoztató tehetségkutatójának október 13-án kezdődő élő adásaiban szurkolhatunk. 

- Nagy kérdés, hogy hogy fogják bírni az élő show-t. Az biztos, hogy már most nyertem velük. Nézd meg Lalit, aki egy csupa szív ember. Ott van az a kislány, akinek millió üres hely van a szakmai polcain. És ott van ez a már majdnem kész lány, aki iszonyú érzékkel működik, de valamiért a szívét még nem meri megnyitni - mondta csapatának tagjairól Bereczki Zoltán. 

Horváth Tamás a választottjaival és a döntéseivel kapcsolatban a középdöntőben is sokszor éles vitákba bonyolódott a zsűritársaival, de végül mind elégedettek voltak a döntőbe juttatott három énekessel.

- Én nagyon hiszek bennük, és azt gondolom, még nagyon sok meglepetést tartogatnak. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy a versenyzőimet győzelemre vigyem - mondta.

Képes összeállításunkban megnézheted Bereczki Zoltán, majd Horváth Tomi három-három döntős versenyzőjét, valamint azt, mit mondott róluk a mesterük. 

Ezt is szeretjük