Fotókon a Sztárban Sztár leszek! 6 döntőse - Összeállt Tóth Gabi és Pápai Joci csapata
Kiderült, kit visz Tóth Gabi és Pápai Joci a Sztárban Sztár leszek! döntőjébe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este az első középdöntővel folytatódott a Sztárban Sztár leszek!, amelynek végén kiderült, ki az a három-három énekes, akit Tóth Gabi és Pápai Joci visz a magával a döntőbe, vagyis a TV2 szórakoztató tehetségkutatójának élő adásaiba. Október 6-án Bereczki Zoltán és Horváth Tomi is kiválasztja a maradék hat döntőst.

Tóth Gabi nagyon nehéz helyzetben volt: olyan sok embert választott be a válogatók során a csapatába, hogy már a középdöntőbe válogatás során is sok tehetséges jelentkezőt kellett kiszórnia, és 13 embert vitt magával, akikből az első középdöntőben csak hármat választhatott. 

- Ennél jobb csapatot nem is tudnék elképzelni. Mindenki nagyon más, és mindenki emiatt csodálatos. Mind a hárman nagyon hálásak, és nagyon oda fogják tenni magukat - mondta választottjairól Tóth Gabi. 

sztarban-sztar-leszek-zsuri
Fotó: TV2

A Sztárban Sztár leszek! Afterpartyban elárulta, megviselte, hogy Bokor Mariannt nem tudta magával vinni a döntőbe, de a legjobban Kurcz Alexandra esetében vívódott, leültesse-e. Végül úgy látta, hiába énekel jól, az utánzás annyira nem megy neki, a műsornak pedig ez a lényege. 

Pápai Jocinak csak kilenc középdöntőséről kellett határoznia, de így is megviselte a választás. Czigány Judit esetében nagyon vívódott, de végül felállította a székről: zsűritársai meggyőzték, hiába énekel jól, nincs benne a produkciókban a szíve. 

Képes összeállításunkban megnézheted Tóth Gabi, majd Pápai Joci három-három döntős versenyzőjét, valamint azt, mit mondott róluk a mesterük. 

Ezt is szeretjük