A Sztárban Sztár vasárnapi adásából ketten is távozni kényszerülnek: ez az oka

A Sztárban Sztár ötödik adásában két versenyző esik ki a TV2 szórakoztató műsorából.

A Sztárban Sztár két kiesője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fokozódnak az izgalmak a Sztárban Sztár ötödik adásában: vasárnap nem egy, hanem két versenyző esik ki a TV2 népszerű szórakoztató műsorából. 

Minden eddiginél nagyobb a teher az énekeseken, akiknek továbbjutása a nézők aktivitásán múlik.

A Sztárban Sztár két kiesője

A Sztárban Sztár kilencedik évadának minden egyes eddigi adásában Tilla és a zsűritagok sem győzték hangsúlyozni, mekkora szerepe van a nézői szavazatoknak egy-egy énekes továbbjutásában, ami ezen a héten még inkább igaz lesz. A Sztárban Sztár ötödik adásában ugyanis nem egy, hanem két előadó is búcsúzik a versenytől.

- Az idei mezőny egyszerűen zseniális. Hétről hétre leesik az állunk, minden adásban történik valami plusz, amire nem számítunk, és ez nagyon jó. Ez egy igazán erős csapat, ezért is lesz különösen izgalmas a vasárnap este. A nézőkre eddig is nagyon nagy szüksége volt a versenyzőknek, de most ez még inkább igaz, hiszen nem egy, hanem két kedvencüktől is búcsúzunk. Ez egy nagyon szomorú és nehéz vasárnap lesz ilyen szempontból. 

kiss-ramona
Fotó: TV2

- Eddig is fantasztikus produkciókat láthattunk a versenyzőinktől, de biztos vagyok benne, hogy most még jobban odateszik majd magukat, hisz senki sem szeretne hazamenni. Azt kérném a nézőktől, hogy ne hagyják, hogy a kedvencük veszélybe kerüljön, szavazzanak rá. Nagyon szoros versenyre számítok, ahol tényleg minden egyes leadott voks sorsdöntő lehet - mondta Lékai-Kiss Ramóna, a Sztárban Sztár zsűritagja.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A még versenyben lévő nyolc énekes ezen a héten is egy-egy legendás hazai vagy külföldi előadó bőrébe bújik. A produkciók elhangzása után lezárul a szavazás. Az összesített zsűripontok és nézői szavazatok alapján kiderül, ki a vasárnapi adás győztese, aki automatikusan továbbjut, illetve ki az, aki elsőként esik ki vasárnap a Sztárban Sztárból. Őt sem a zsűri, sem további nézői szavazatok nem menthetik meg, éppen ezért még nagyobb súlya van a produkciók ideje alatt beérkező szavazatoknak. 

A búcsú után elindul a második körös szavazás, melynek végén három énekes még biztos továbbjutóként csatlakozhat a napi győzteshez. Az utolsó három helyezett közül pedig - a korábbi hetekhez hasonlóan - a zsűri megment valakit, míg a két veszélyzónás versenyző sorsáról ezúttal is kizárólag a nézők döntenek; így meglesz az este második búcsúzója.

Nézd meg Oláh Ibolyát szexi ruhában!

A Sztárban Sztár versenyzője szokatlanul dögös szerelésben állt a színpadra. Ilyen szexi szerelésben talán csak a Megsztárban láttuk. 

Oláh Ibolya dögös ruhába bújt: szexi dekoltázsa vonzotta a tekinteteket

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük