Tóth Andi átlátszó csipkébe bújt: a merész ruhára kapott hideget-meleget

Tóth Andi a Sztárban Sztár negyedik adásában egy átlátszó csipkekreációban zsűrizett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Andi dögösebbnél dögösebb ruhákban ül be a Sztárban Sztár zsűripultjába, a negyedik adásban sem hazudtolta meg önmagát. 

A 24 éves énekesnő mindig is szerette a bevállalós és egyedi kreációkat, a TV2 szórakoztató műsorában jól egymásra találtak Kiss Márk divattervezővel és stylisttal. 

Tóth Andi csipkeruhában

A fekete csipkekreációban úgy volt szexi, hogy nem villantott semmit, bár azt néhány néző megjegyezte, hogy mintha felül csak egy melltartót húzott volna fel. A szettje felemás sikert aratott, volt, aki nőiesnek és elegánsnak nevezte, míg más közönségesnek.  

„Andi most csinos elegáns volt, tetszett az értékelés is. A smink is nagyon szép volt.”

„Hát nekem nem ez a 2 szó jutott eszembe róla. Szexi, dögös, olyan k.. vás, DE egy férfi magazinban... Nem egy tehetségkutatóban.”

„Nem tetszik az öltözködése. Nem azért, mert szexisen öltözködik, annak a vágya minden nőben benne van. Hanem, mert közönségesen. De! Szeretem, ahogy zsűriz. Kellemes meglepetés. Sokszor a vihogó, viháncoló, asztalon fetrengő többi taghoz képest is van méltósága. Próbál szakmai lenni, és nem csak biodíszlet. (Mellesleg haja, sminkje mindig remek.)”

Képes összeállításunkban nemcsak Tóth Andi merész csipkeruháját nézheted meg, hanem az eddigi adásokban viselt ruháit is. 

Nézz meg még több csipkeruhát hazai sztárokon!

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk 10 hazai női sztárt, akik szerintünk álomszép csipkeruhába bújtak egy gálán vagy díjátadón. 

Ezt is szeretjük