Szabó Ádám lett a Sztárban Sztár győztese - Kapott hideget-meleget a nézőktől
Megoszlanak a vélemények a Sztárban Sztár idei győzteséről és az eredményhirdetéskor történtekről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este véget ért a Sztárban Sztár augusztus 30-án este indul hetedik évada, a 11. adás végére kiderült, hogy a három döntős, Vastag Csaba, Tóth Andi és Szabó Ádám közül az utóbbi két énekes között dőlt el, ki lesz az évad győztese. 

A döntőben a zsűri már csak véleményezte a volt szerelmespár produkcióit, a nézők szavazata alapján pedig szoros küzdelemben végül Szabó Ádám lett a nyertes. 

A 2020-as Sztárban Sztár győztese: Szabó Ádám

- Gratulálok Szabó Ádámnak! De itt van a csodálatos Tóth Andi, aki elképesztő versenyző volt, és szerintem Ádám sem bánja, ha kijelentjük, hogy ő is ugyanúgy megérdemelte volna ezt a győzelmet. Andi, te vagy az ezüstérmes. Ádám, ez nagyon nagy menet volt, érzelmileg is furcsa, mert a volt szerelmeddel állsz itt a színpadon, ez is kemény. De a nézők úgy döntöttek, hogy a győzelmi szobrot a hetedik évadban neked kell átadnom - mondta a show műsorvezetője, Tilla a fináléban.  

sztarban-sztar-donto
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Ennél furább helyzetet igazából nem nagyon lehet elképzelni. Nagyon büszke vagyok arra, hogy Andi az életem része volt. Köszönöm szépen a nézőknek, hogy most engem hoztak ki győztesnek. Boldog vagyok, hogy ilyen emberekkel megismerkedtem, mint veletek - mondta a győzelem kihirdetése után a 28 éves sztár. 

A döntő végén természetesen a Sztárban Sztár közösségi oldalán megindult a kommentáradat. Voltak, akik nekiestek Tóth Andinak, amiért csak tapsolt volt szerelmének, de meg nem ölelte, míg mások szerint nem tudhatjuk, mi állt a szakítás hátterében, nem kell felróni az énekesnőnek, amiért az eredményhirdetéskor nem ugrott volt párja nyakába.

"Andi nagyon csúnyán viselkedett, legfőképp a végén. Ha ennyi sérelmet érzett a szakításuk miatt, akkor nem kellett volna elvállalnia a szereplést! Lehet, hogy énekelni tud, de a viselkedése sokat rontott ezen. Tanulnia kell még sok mindent!" 

toth-andi-szabo-adam2
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

"Hogy még meg sem ölelte Ádámot, vagy kezet fogott volna vele Andi, hogy gratuláljon neki… Én nem tudom miért szakítottak, de Andi úgy viselkedik, mintha Ádám nem is tudom milyen nagy bűnt követett volna el ellene."

"Hagyjátok az Andit, azt sem tudjátok, mi volt köztük. Ádám már elmondta, gratulált neki Andi. Ez elég. Jó lett volna végre egy női győztes, aki tényleg jó, de az irigységetek miatt nem lett. Jó lenne, ha kihagynátok mások magánéletét, és a produkció lenne a lényeg."

A cikk az ajánló után folytatódik

Megoszlottak arról is a vélemények, hogy valóban a legjobb győzött-e. Sokan inkább Tóth Andit látták volna szívesebben nyertesként. 

"Ez egy utánzós műsor. Ádám soha egyetlen hangot nem utánzott, így sikerült neki megnyerni. Bravó! Ezért nem szabad, hogy a nézők szavazzanak."

"Andi az elejétől kezdve jobb volt! Itt most a szimpátia győzött! Még jó, hogy Székit kizárták,mert különben megnyerették volna vele a műsort!"

"Ha az éneklést nézzük, Andi klasszisokkal jobb volt! De ez várható volt, a nők anyáskodó, magasztaló szavazata miatt nem az éneklést nézték. Gratulálok Ádámnak, tiszteletre méltó volt a felajánlása!"

"Sajnos a műsor készítői nagyon rossz dalt és duett partnert választottak Andinak a döntőbe. Nem volt Andihoz méltó sokkal jobb dalt kellett volna kapnia és partnert. Ádám sokkal erősebb partnert és dalt kapott, amivel jobban lehetett hatást elérni. Nekem Andi volt a nyerő, mert az összes adás alatt kiemelkedett a többi versenyző közül."

toth-andi-szabo-adam3
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

A kommentekből ugyanakkor kiderült, nem csak végső szavazatok között volt kis különbség, a nézők fele-fele arányban szurkoltak Tóth Andinak és Szabó Ádámnak. 

"Hihetetlenül jó voltál, teljes szívemből gratulálok! Elejétől fogva éreztem, hogy te fogod meg nyerni, bíztam is benne, és eszméletlenül örülök a győzelmednek!"

"Nagyon megérdemelte! Lehetett látni, mennyi alázattal, szorgalommal készült. Tehetséges ember! Sok sikert neki, képezze magát a továbbiakban is ilyen alázattal és szorgalommal. Nemcsak jó harmonikás, de nagyon jól énekel is!"

"Gratulálok Ádám! Noha én végig Andinak szurkoltam, amikor már csak ketten álltatok a színpadon, rájöttem, hogy igazából itt már édes mindegy. Plusz abból, hogy 4 adást megnyertél, várható volt."

A 2020-as Glamour-gála legdögösebb sztárjai

 Tóth Andi a Sztárban Sztár augusztusi sajtótájékoztatóján azzal tette emlékezetessé a bevonulását, hogy mélyen dekoltált, fehér ruhájából kivillant a mellbimbója. Az énekesnő a szeptember végén megrendezett Glamour-gálára is olyan kreációt választott, amivel a figyelem középpontjába került. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk kik voltak a 12. Glamour Women of the Year legdögösebb sztárjai.

Ezt is szeretjük