Köllő Babett mellvillantós ruháját túlzásnak találták a Sztárban Sztár nézői
Köllő Babett mélyen dekoltált ruhája nem jött be a nézők többségének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 30-án este elindult a Sztárban Sztár hetedik évada. A TV2 show-műsorában a 12 híresség látványos átalakulása mellett megújult zsűrivel találkozhattak a nézők. 

A női zsűritag az első hat évad mindegyikben Liptai Claudia volt, akit csak 2016-ban, a negyedik évad utolsó adásaiban helyettesített Ábel Anita, amikor Clau a várandóssága vége felé járt. Mellette az elmúlt évadokban Hajós Andrást, Majkát, Lakatos Márkot, Bereczki Zoltánt, Havas Henriket, Stohl Andrást és Papp Szabit láthattuk.  

Köllő Babett mellvillantása 

A hetedik évadban Bereczki Zoltán, Papp Szabi és Kökény Attila mellett a női zsűritag Köllő Babett lett. A Feleségek luxuskivitelben című műsorral ismertté vált sztár nem bízta a véletlenre a debütálását, tett róla, hogy mindenki emlékezzen rá. Olyan merészen dekoltált, piros ruhába bújt, hogy a mellvillantása mellett a nézők sem tudtak elmenni szó nélkül. A többségnek nem jött be, a Facebookon háborogtak.

A cikk az ajánló után folytatódik

"Lehetne a Babettnek jelezni, hogy fő műsor idő van. Gyerekek is nézik. Kicsit disztingváljon már, és tényleg nem kellene ennyire mindent kirakni, azt hittem ez a műsor nem erről szól!"

"Kicsit közönségesnek tűnik! Nyerni akar, elvonni a figyelmet. De ez nem az a műsor, ahol magamutogatni kell magát, gondolom én!"

"Azért ez a dekoltázs túlzás, nem odavaló, közönséges. Minek ez? Valaki szóljon neki, hogy öltözzön át!"

Ezt is szeretjük