"Tiszta szégyen!" - Háborognak a nézők a Sztárban sztár elődöntője után
Négyen jutottak tovább tegnap este a Sztárban sztár jövő heti döntőjébe, a döntéssel azonban nem mindenki elégedett.

liptai-claudia-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este hét óra előtt néhány perccel kezdődött a Sztárban sztár elődöntője, amelyben az énekesek a legnagyobb slágerekkel és a leglátványosabb átalakulásokkal rúgták ki a ház oldalát.

Az első fordulóban elsőként Berkes Olivér lépett a TV2 zenés showműsorának színpadára, aki Kis Grófo bőrébe bújva varázsolt fergeteges hangulatot. Majka azonban korántsem volt tőle elragadtatva, véleménye szerint ugyanis a produkciója úgy nézett ki, mintha Pumped Gabo a Kanári-szigeteken csinált volna bulit. Liptai Claudia kicsit robotosnak találta a mozgását, és Papp Szabi is a lazaságot hiányolta. Összesen 32 pontot kapott a zsűritől.

Másodikként Janicsák Veca került sorra, aki Zámbó Jimmy örökzöld Még nem veszíthetek című balladáját adta elő óriási átéléssel. Liptai Claudia megdicsérte kiváló énektudását, Stohl András azonban úgy érezte, hogy túl szépen énekelte el ezt a dalt. Majka nagyon élvezte az előadását, Papp Szabi szerint pedig jól sikerült átadnia a dal érzelmi világát - a zsűritagok végül 35 ponttal jutalmazták.

A harmadik fellépő Horváth Tamás volt, aki Alex Clare sokak által imádott Too Close című slágerével nyűgözött le mindenkit. Liptai Claudia bevallotta, hogy nem ismerte korábban ezt a dalt, viszont megdicsérte az emberségét és alázatát, amit a műsorban eddig tanúsított. Papp Szabi elégedett volt vele, Stohl Andrásnak is tetszett a produkciója, és Majka szerint is jól énekelte el a dalt. Horváth Tamás végül 38 pontot kapott az ítészektől.

A Sztárban Sztár elődöntőjében negyedikként Pápai Joci került sorra, aki Boy George két legnagyobb slágerével fokozta a hangulatot. Majka szerint egy nagyon begombázott csávóra hasonlított, de hozzátette, hogy eddig ő énekelt a legjobban. Liptai Claudia is elégedett volt vele, Stohl András az angol kiejtésében talált hibát, Papp Szabi pedig megdicsérte a beleélését. A zsűritagok végül nem voltak vele túlzottan szigorúan, ezért 36 pontot gyűjtött be tőlük.

A vasárnap esti műsor első felvonásának utolsó fellépője Király Viktor volt, aki az Apostol együttes Okosabban kéne élni című slágerével érkezett. Liptai Claudiának feltűnt, hogy a dalszövegre nem mindig emlékezett pontosan, Majkának tetszett az előadása, habár elmondása szerint már több milliószor hallotta ezt a slágert, Stohl András pedig kerek-perec kijelentette, hogy egy előadó nem engedheti meg magának, hogy elfelejti a szöveget. A szigorú kritikák ellenére végül összesen 36 pontot kapott a zsűri tagjaitól.

A második forduló

Ezt követően kezdődött a Sztár Sztár elődöntőjének második fordulója, ahol az énekesek egy-egy újabb dalt kellett elénekelniük.

Berkes Olivér ezúttal a Big Mountain együttes rasztahajú énekesének öltözött. A Big Mountain legnagyobb slágerét, a Baby, I Love Your Way-t hozta el, a közönség pedig vastapssal kísérte végig produkcióját. Majka először azt kifogásolta, hogy Tilla már sokadjára modern jamaikai rappernek titulálta, majd később hozzátette, hogy remekül sikerült megragadnia a reggae hangulatát. Stohl András  napsütésesnek nevezte előadását, és Liptai Claudiának és Papp Szabinak is nagyon tetszett - összesen 39 pontot kapott a zsűritagoktól.

Horváth Tamás nem más, mint Redfoo művésznéven tevékenykedő amerikai rapper, Stefan Kendal Gordy bőrébe bújt. Elektronikus diszkóslágerével felforrósította a hangulatot, Liptai Claudia szerint fantasztikus volt, és a zsűritagoktól végül a maximális 40 pontot sikerült begyűjtenie. Őt Pápai Joci követte, aki a Lambada című latin sláger elképesztően vicces előadásáért szintén a maximális 40 pontot zsebelte be.

Negyedikként Janicsák Veca került sorra, aki nem szakította meg a sort, és a maximális 40 pontot kapta a zsűritagoktól, mivel lenyűgözte őket Missy Elliott Get Ur Freak On című slágerének előadásával.

A második forduló utolsó fellépője Király Viktor, aki Lionel Richie szívbemarkoló Hello című balladájával evezett melankolikus vizekre. Nemcsak a nézők, a zsűritagok is meghatódtak, és végül 38 ponttal jutalmazták.

A nézők szavazatai és a zsűritől kapott pontok alapján a Sztárban Sztár elődöntőjében végül Berkes Olivér esett ki, és Janicsák Veca, Király Viktor, Pápai Joci és Horváth Tamás jutott tovább a döntőbe. A döntést meghallva a nézők közül sokan felháborodtak, és a műsor Facebook-oldalán adtak hangot csalódottságuknak: "Ez a műsor bunda", "tiszta szégyen", "Pápai Joci mit keres még a műsorban? Vicc!", "Jocinak kellett volna mennie", "Jocikának semmi keresnivalója nincs ott. Az eddigi teljesítmény alapján Olivérnek kellene ott lennie", "Csatlakozom az előttem szólókhoz! Sajnálom, hogy Olivér kiesett! Neki kellett volna ott lennie!", írták néhány perccel az elődöntő vége után.

Ezt is szeretjük