"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után
Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.

sztarban-sztar-7-adas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ország egyik legnépszerűbb szórakoztató műsora vasárnap este már a hetedik adásához érkezett: kiderült, hogy a híres énekesek közül ezúttal kinek kell távoznia a Sztárban sztárból.

Elsőként Berkes Olivér lépett színpadra: ezen a héten a The Rasmus nevű finn rockegyüttes énekesének, Lauri Ylönennek a bőrébe kellett bújnia. Természetesen a banda leghíresebb slágerét adta elő, az In the Shadows-t. Majka hiányolta a tombolást, szerinte ennél volt már sokkal jobb produkciója is Olivérnek - és ezzel Papp Szabi is egyetértett. Összességében 33 ponttal jutalmazta a zsűri.

Ekanem Bálint a Snow együttes frontemberének öltözött be. Nem volt egyszerű dolga, ugyanis az Informer cimű dal kész nyelvtörő volt, így nagyon izgult, hogy elrontja a szövegét és leblokkol a színpadon. Szerencsére ügyesen vette az akadályt, Claudia nem is győzte dicsérni. A férfi zsűritagok figyelmét ugyan inkább a dögös háttértáncosnők kötötték le, de azért elismerték, hogy Bálint remek munkát végzett az átalakulása során. A zsűritől 35 pontot kapott.

Presser Gábor szerepében Oláh Gergőt láthattuk az este - a zenészlegenda Rozsdás szög című dalát énekelte el. A zsűrit megosztotta a produkció: Majka szerint tökéletesen visszaadta az eredeti dal hangulatát, Stohl András viszont úgy gondolta, hogy Gergő túlságosan vehemensen énekelte el a számot. Végül 36 ponttal jutalmazták.

Horváth Tamás Majka Tündibündi című dalával készült. Az énekesnek meggyűlt a baja a feladattal, ugyanis túl jófiúsnak tartja magát a rapper laza, szókimondó számához. Az ózdi hős végigkuncogta az előadást, de végül 10 ponttal jutalmazta a produkciót - 38 pontot ért el végül.

Pápai Joci ismét nőnek öltözött: Gloria Gaynor bőrébe bújt, hogy előadja a legendás énekesnő ikonikus dalát, az I Will Survive-ot. A zsűri fogta a hasát a nevetéstől az előadása láttán - Stohl Andrásnak még a hangja is elment, annyit röhögött a diszkókirálynőnek maszkírozott Jocin. Szórakoztató produkcióját 39 ponttal jutalmazták.

Janicsák Veca a punkhercegnő Avril Lavigne-t kapta: az énekesnő Girlfriend című dalát kellett elénekelnie a színpadon. Veca nagyon élvezte, hogy újraélhette a lázadó tinikorát a produkcióval - rózsaszín hajjal és diáklányos szerkóban ugrálta végig a dalt. Majka odavolt Vera átalakulásáért - szerinte tökéletesen hozta a karaktert, amivel 38 pontot zsebelhetett be.

Király Viktor egyik nagy kedvencét, Phil Collinst alakíthatta. Az énekes egy egyveleggel készült - több számon keresztül mutatta be a sztár munkásságát. A zsűritagok ámultak Viktor hangján - Stohl András szerint egy az egyben olyan volt, mint Collins. Mindannyian 10 pontot adtak Viktornak, így a maximális 40 pontot érte el.

A csoportos előadások során a Baby Sisters és a Blue együttest hozták el a nézőknek az énekesek.

Janicsák Veca, Király Viktor, Ekanem Bálint és Oláh Gergő alkották a Blue együttes szépfiúit - az All Rise című dallal igyekezték meghódítani a női szíveket. Veca tökéletesen beillett a srácok közé, remekül hozták a klasszikus fiúbandás elemeket. A zsűri ismét max pontszámmal díjazta a zseniális produkciót.

Berkes Olivér, Horváth Tamás és Pápai Joci triójából állt össze a Baby Sisters - természetesen a Szeresd a testem, Baby című dallal készültek, ráadásul a fiúk még sztriptízelni is megtanultak a produkció kedvéért. A vetkőzés hevében Majkát nyakon is öntötték - Claudia meg is jegyezte, hogy a rapper nedves lett a produkciótól. A zsűri összes tagja sírva röhögött a fenékriszáló srácok láttán, így ők is megkapták a 40 pontot.

A kieső végül Oláh Gergő és Berkes Olivér közt dőlt el - úgy döntöttek a nézők, hogy Oláh Gergő volt a mai műsor leggyengébbje, így ő nem mehet tovább a nyolcadik adásba. A Facebookon azonnal megindult a kommentlavina: rengetegen hőbörögtek a döntés miatt: "Neki kellett volna továbbmennie", "Akkora bunda volt", "Kidobták az egyik legjobbat!" - írták a csalódott rajongók.

Ezt is szeretjük