"Undorító, hogy ő esett ki" - A Sztárban sztár után kiakadtak a nézők
Ez történt a Sztárban sztár legutóbbi adásában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezen a héten is számos izgalommal szolgáltak a Sztárban sztár versenyzői: kiderült az is, hogy ezúttal kitől kell elbúcsúzniuk a nézőknek.

Az első fellépő Janicsák Veca volt, aki Nancy Sinatra These Boots are Made for Walking című világslágerét adta elő. Veca a próbák során nagyon küzdött az énekesnő flegma, fülledt erotikát sugárzó stílusával és karcos énekhangjával, azonban ez a színpadra lépve egyáltalán nem látszott rajta. Claudia nem győzte dicsérni a sztár előadásmódját és szexisségét, és természetesen a zsűri férfitagjai sem tudták szó nélkül hagyni Veca dögös szettjét. 39 ponttal jutalmazták a végén.

Berkes Olivér is nagy fába vágta a fejszéjét: Pharrell Williams-t kellett megszemélyesítenie, akinek a Get Lucky, Come Get it Bae és Happy című dalait adta elő egy jó hangulatot keltő kis egyvelegben. Olivér külsejét érte néhány élcelődő beszólás, azonban a produkció mindenkinek tetszett - 37 pontot kapott érte.

Csocsesz szerepében Horváth Tamást láthattuk, akit alaposan kitömtek, hogy minél hitelesebben hozhassa a pocakos mulatóskirályt. Az énekes remekül hozta a karaktert, a felvétel nézői sikítva éljeneztek a produkciója láttán. A zsűri ugyan bevallottan nem kedveli ezt a műfajt, de ennek ellenére is 35 ponttal jutalmazták Tamást.

Ekanem Bálint a búgó hangú Tom Jones bőrébe bújt az este: az énekes It's not Unusual című slágerét adta elő - és még a legendás énekes szexi csípőmozgását is hozta. A zsűrinek tetszett az előadása - Még Majkától is 10 pontot kapott. Végül 36 pontot zsebelt be a dús mellkasszőrt kapó Bálint.

Király Viktor a rocklegenda Lenny Kravitz szerepében tetszeleghetett az este: a sztár American Woman és az Are You Gonna Go my Way című slágereit adta elő. Claudia ámuldozott Viktor szexi előadásán: "Egy világsztár vagy!" - dicsérte. Ezúttal is mindenkitől megkapta a maximális pontszámot, így 40 ponttal távozott a színpadról.

Pápai Joci a Macskajaj zenéinek szerzőjét, a trombitás legenda Boban Markovic-ot személyesítette meg - természetes a film híres főcímdalával, a Bubamarával készült. Ahogy ígérte, Joci igazi cigány bulit varázsolt a színpadra, sőt, még a zsűritagokhoz is felment mulatni. Végül 36 pontot kapott a produkciójáért.

A páros produkciók Berkes Olivér és Ekanem Bálint duettjével indult: a Wellhello slágerét, az Odaút cimű dalt adták elő. A fiúk remekül néztek ki Fluor Tomi és Diaz szerepében - Olivért még össze is keverték az igazi Fluorral. Ez pontok terén is meglátszott: mindenkitől a maximális pontot kapták, 40 ponttal gazdagodtak.

janicsák Veca és Király Viktor Whitney Huston és George Michael közös dalát, az If I Told You That című számot adták elő. A páros nem egyszerű feladatot kapott ezzel a dallal, és habár hangilag fantasztikusan megoldották a feladatot, a zsűri szerint viszont a megszemélyesítések nem voltak a legmeggyőzőbbek. Összesen 35 pontot kaptak a duettjükért.

Az utolsó páros Pápai Joci és Horváth Tamás voltak: ők a Grease egyik magyarra fordított betétdalával készültek, mint Zoltán Erika és Kiki. A You are the One that I Want azaz a Belehalok című dalban ismét Joci nyerte meg a női szerepet - a nézők és a zsűri legnagyobb örömére. Most is ment az élcelődés Joci külsején, azonban így is megkapták a 40 pontot.

Horváth Tamás és Ekanem Bálint közül került ki a hét kiesője: a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján végül Horváth Tamás jutott tovább és Ekanem Bálinttól kellett búcsúzniuk. Tilla is nagyon csalódott volt a döntés miatt: elárulta, hogy Bálint az egyik kedvence volt a műsor során. A Facebookon is ment a hőbörgés: a kommentelők szerint nem neki kellett volna hazamennie. "Bunda volt", "Ő volt a jobb", "Undorító, hogy ő esett ki" - írták a műsor oldalán.

Ezt is szeretjük