Szorcsik Viki Farm VIP-s botránya miatt bíróságra mehet: itt tart most az ügy

Szorcsik Viki és az Exatlonból megismert Mischinger Péter a Farm VIP óta nem tudtak megbékélni egymással.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter ügye
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Decemberben mi is írtunk Szorcsik Viki és Farm VIP-s játékostársa, az Exatlonból megismert Mischinger Péter összetűzéséről. 

A férfi perrel és feljelentéssel fenyegette meg a színésznőt, miután az olyan kijelentéseket tett róla a műsorban, amely szerinte súlyosan károsította a megítélését. 

Szorcsik Viki és Mischinger Péter ügye

Azt állította, vádjai miatt veszélybe került a megélhetése és a karrierje is. Akkor nyílt levélben fejtette ki a sérelmeit. A sorait azzal zárta, nem tesz jogi lépéseket, amennyiben Szorcsik Viki bocsánatot kér tőle.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben.
Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben.
Fotó: TV2/Farm VIP

A kérése azonban nem valósult meg. Bár Szorcsik hamar reagált bejegyzésre, a bocsánatkérés elmaradt, az Instagram-sztorijában leszögezte, áll minden elébe.

Az ügyről azóta keveset hallhattunk, Mischinger Péter a Blikknek beszélt arról, hol tart.

- Nemrég kaptam egy hivatalos papírt, amelyben arról tájékoztattak, hogy a hatóságok a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz továbbították az ügyet a magánvádas eljárás lefolytatása céljából. Az ügy tehát polgári perré nőtte ki magát.

Szorcsik Viki március 17-én a Reggeliben szólalt meg mindezzel kapcsolatban, akkor arról számolt be, még nem kapott semmilyen hivatalos értesítést a bíróságról. Hozzátette, vállalja a felelősséget mindazért, amit a realityben mondott anno Mischinger Péterről.

Olvass még többet Szorcsik Viki Farm VIP-s szerepléséről!

A nézőkben maradandó nyomot hagyott Szorcsik Viki viselkedése, akadtak olyan kommentelők, akik kijelentették, miatta nézhetetlen a Farm VIP.

Szorcsik Viki viselkedése kiverte a biztosítékot: nézhetetlen miatta a Farm VIP a kommentelők szerint

Szorcsik Vikire és Smaltig Dalmára is kiakadtak a műsor nézői. Úgy vélik, az állandó veszekedés miatt élvezhetetlen a TV2 realityje.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük