Szorcsik Vikit pereli és feljelenti a Farm VIP játékosa, ha nem kér tőle bocsánatot: íme a nyílt levele a színésznőhöz

Szorcsik Viki és Mischinger Péter között több vita is kirobbant. A férfi a műsor visszanézése után jött rá, nem maradhat csendben.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szorcsik Viki és az Exatlonból megismert Mischinger Péter egy csapatban kezdték a Farm VIP harmadik évadát. A két híresség közt több parázs vita is kialakult a műsorban, előfordult, hogy kiabálva, káromkodva szólalkoztak össze.

A köztük lévő ellentétet egészen a sportoló kieséséig nem tudták tisztázni: pont a színésznő ellen esett ki egy ügyességi feladat során.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter

Visszanézve a műsort és azokat a részeket, amelyek megmutatták, mi zajlott a háta mögött, Mischinger Péter úgy érezte, nem maradhat csendben. Ügyvéddel egyeztetve nyílt levélben szólította fel Szorcsik Vikit, hogy kérjen tőle bocsánatot. Íme a Facebook-poszt, ami a levelet tartalmazza:

A sorait azzal kezdte, olyan dolgok történtek vele az elmúlt napokban, amelyek miatt mélyebben kell foglalkoznia a konfliktusukkal. Leszögezte, jó élményekkel távozott a produkcióból, és a készítők felé nincs rossz érzése. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Tudja, hogy egy realityben fontos szerepet kap az intrika, de azt gondolja, van egy határ. Úgy érzi, Szorcsik Viki vádjai nem csupán ahhoz vezettek, hogy ellene fordította a csapattársait, és emiatt kiesett a játékból, hanem megtépázta a becsületét is. Szerinte olyan dolgok hangzottak el róla, amelyek miatt a megélhetése és az egész karrierje is veszélybe került. 

Azt írta, elvárja, hogy Szorcsik Viki bocsánatot kérjen tőle, és tisztázza az őt ért vádakat. Ha ezt megteszi, nem indít ellene rágalmazási pert, és nem tesz feljelentést. Ha viszont nem, megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Szorcsik Viki a Farm VIP-ben

A nézőkben maradandó nyomot hagyott Szorcsik Viki viselkedése, akadtak olyan kommentelők, akik kijelentették, miatta nézhetetlen a Farm VIP.

Szorcsik Viki viselkedése kiverte a biztosítékot: nézhetetlen miatta a Farm VIP a kommentelők szerint

Szorcsik Vikire és Smaltig Dalmára is kiakadtak a műsor nézői. Úgy vélik, az állandó veszekedés miatt élvezhetetlen a TV2 realityje.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük