Szorcsik Viki nem kér bocsánatot a Farm VIP versenyzőjétől: ezt üzente neki
Szorcsik Viki videóban reagált Mischinger Péter nyílt levelére, amelyben azt kérte, kérjen bocsánatot tőle.

0000-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint ahogy azt tegnap megírtuk, a Farm VIP már kiesett játékosa, Mischinger Péter nyílt levelet intézett egykori csapattársa, Szorcsik Viki felé. Írásában azt követelte, kérjen tőle bocsánatot a műsorban elhangzott vádjai miatt.

Kifejtette, hogy megélhetése és karrierje is veszélybe került, a színésznő szavai megtépázták a becsületét, mindezt már nem hagyhatta szó nélkül.

Szorcsik Viki válasza

Leszögezte, akkor nem tesz jogi lépéseket az ügyben, ha megtörténik a bocsánatkérés. Ellenkező esetben feljelentést tesz, és beperli Szorcsik Vikit hitelrontás vádjával.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter párbaja a műsorban.
Szorcsik Viki és Mischinger Péter párbaja a műsorban.
Fotó: TV2/Farm VIP

A 44 éves sorozatsztár az Instagramon reagált minderre. 24 órán át elérhető sztori formájában üzent a sportolónak. Filter segítségével férfi képében mondta el a gondolatait. Így hangzottak a szavai a videóban:

"Helló, kedves Petikém, Igen-igen, jól látod, felvettem a férfijelmezt, mert úgy látom, hogy muszáj lesz kiállni saját magamért, mert picit elszabadultak a kedélyek a médiában. Úgy érzem, egyenrangú félként kell hogy bánjak majdan veled, ezért minden női mivoltomat magam mögött hagyom…”

Állok minden elébe, találkozunk, bro!

Szorcsik Viki a Farm VIP-ben

A nézőkben maradandó nyomot hagyott Szorcsik Viki viselkedése, akadtak olyan kommentelők, akik kijelentették, miatta nézhetetlen a Farm VIP.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük