Szorcsik Viki elárulta, miért szakítottak Csutival: ezért nem működött a kapcsolatuk
Csuti és Szorcsik Viki a Farm VIP alatt kerültek közel egymáshoz. Kiderült, miért mentek szét rövid időn belül.

szorcsik-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csuti és Szorcsik Viki kapcsolatát sokáig övezték pletykák és találgatások. A két híresség a Farm VIP alatt került közelebb egymáshoz, de mire a nyilvánosság előtt is felvállalták volna, valóban egy párt alkotnak, szakítottak.

Néhány hónap után mondták ki, hogy vége. Ugyan mindketten elismerték, hogy szingliként folytatják az életüket, arról egészen idáig egyik fél sem beszélt, miért mentek szét.

Csuti és Szorcsik Viki szakításának oka

Szorcsik Viki az Origo interjújában fedte fel az okokat. Elmondta, miért nem volt a párkapcsolatnak jövője.

- Nyilván volt köztünk vibe, amikor bekerültünk ebbe a műsorba, de ez nem igazán tudott kiteljesedni. Teljesen különböző emberek vagyunk, nem ugyanaz az értékrendünk, nem ugyanaz a fontossági sorrend az életünkben. Nem szeretném ezt tovább ragozni, de van annyi tisztelet bennem a másik ember érzései iránt, hogy ha az előbb említettek hiányoznak, akkor hátralépek - árulta el az online lapnak.

Peller Mariann állítólagos udvarlója

Peller Mariannról azt rebesgetik, hogy egy híres modell az udvarlója. Az RTL Reggeli műsorvezetője október 28-án a közösségi oldalán tudatta, 12 év után meghozta a nehéz döntést, elválik férjétől.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük