Szorcsik Viki elárulta, miért szakítottak Csutival: ezért nem működött a kapcsolatuk

Csuti és Szorcsik Viki a Farm VIP alatt kerültek közel egymáshoz. Kiderült, miért mentek szét rövid időn belül.

szorcsik-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csuti és Szorcsik Viki kapcsolatát sokáig övezték pletykák és találgatások. A két híresség a Farm VIP alatt került közelebb egymáshoz, de mire a nyilvánosság előtt is felvállalták volna, valóban egy párt alkotnak, szakítottak.

Néhány hónap után mondták ki, hogy vége. Ugyan mindketten elismerték, hogy szingliként folytatják az életüket, arról egészen idáig egyik fél sem beszélt, miért mentek szét.

Csuti és Szorcsik Viki szakításának oka

Szorcsik Viki az Origo interjújában fedte fel az okokat. Elmondta, miért nem volt a párkapcsolatnak jövője.

- Nyilván volt köztünk vibe, amikor bekerültünk ebbe a műsorba, de ez nem igazán tudott kiteljesedni. Teljesen különböző emberek vagyunk, nem ugyanaz az értékrendünk, nem ugyanaz a fontossági sorrend az életünkben. Nem szeretném ezt tovább ragozni, de van annyi tisztelet bennem a másik ember érzései iránt, hogy ha az előbb említettek hiányoznak, akkor hátralépek - árulta el az online lapnak.

Peller Mariann állítólagos udvarlója

Peller Mariannról azt rebesgetik, hogy egy híres modell az udvarlója. Az RTL Reggeli műsorvezetője október 28-án a közösségi oldalán tudatta, 12 év után meghozta a nehéz döntést, elválik férjétől.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük