Szorcsik Viki volt a Jóban Rosszban szexi nővérkéje - 40 fölött is irtó dögös bikiniben
Szorcsik Viki álomalakján rajongói is ámulnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szorcsik Viki a Jóban Rosszban csapatát erősítette 2005 és 2009 között, Bóta Judit főnővér bőrébe bújhatott. 2018-ban újra visszatért a TV2 képernyőjére, a Korhatáros szerelem második évadában tűnt fel. Az utóbbi produkcióban is bebizonyította, hogy szépségéből semmit sem vesztett.

Az októberben 41. születésnapját ünneplő színésznő a mai napig kirobbanó formában van, ezt pedig friss, bikinis fotói is alátámasztják. Rajongói sem tudnak szó nélkül elmenni bikinis képei mellett: "fantasztikus vagy", "egy igazi gyönyörű nő vagy, egy csoda", "wow, eláll a lélegzetem is", "csini vagy nagyon" - fogalmazták bikinis fotói alá.

szorcsik-viki-bikini
Fotó: TV2/Jóban Rosszban, Instagram/Szorcsik Viki

Augusztusban a mesés Mexikóban pihent, az alábbi szép felvétel is ott készült róla. Egyik barátnőjével fedezte fel a környéket.

A sztár 2019-ben a Mokkában mesélte el bomba formájának titkát. Elárulta, gyerekkora óta tudatosan éli az életét. Nem tartja magát szerencsés alkatnak, ha az lenne, akkor már Naomi Campbell lenne.

- Már gyerekkoromban rendkívül sokat sportoltam, és ez megmaradt mind a mai napig. Azt gondolom, ha az ember foglalkozik a testével, nem csak a lelkével, akkor ezt egyensúlyban lehet tartani. Az is fontos, hogy mit eszünk, mert én nagyon szeretem a pizzát, az olaszos tésztákat, de hát tudjuk, hogy azok nem feltétlenül diétás ételek. Azért, hogy az ember tartsa a formáját, egy bizonyos kor felett meg kell szenvedni már egy kicsit, oda kell jobban figyelni - magyarázta a műsorban.

Munkája miatt nem mindig van ideje arra, hogy főzzön, de szerencsére egyre több olyan étterem van, ahol kaphatóak diétás ételek, így azokat részesíti előnyben.

Hevesi Kriszta bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös bikiniben Hevesi Kriszta.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük