A Jóban Rosszban szexi főnővérére volt: a 43 éves Szorcsik Viki ma így néz ki

Szorcsik Viki 2005-től 2009-ig alakította Bóta Judit figuráját a TV2 Jóban Rosszban című napi sorozatában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A klinika, Vészhelyzet, Dr. House, A Grace klinika - csak pár a legnépszerűbb kórházas sorozatok közül. A képernyőn az orvostudomány és a dráma nyerő elegyet alkot, amelyet a tévénézők már a ’80-as évek óta imádnak. 

A külföldi példák sikere alapján a magyar alkotók is meghonosították a műfajt. 2005-ben útjára indult a Jóban Rosszban című napi széria, ami szintén hamar megtalálta a közönségét. Sokan izgultak a Csillagvirág Klinika dolgozóiért, és rengetegen csalódottan vették tudomásul, hogy 2021-ben végleg lezárul a történet.

Így néz ki a 43 éves Szorcsik Viki

Az összesen 16 évadot megélt sztoriban számtalan karakter megfordult: ki a karizmatikus Pongrácz doktort, mások a minden hájjal megkent Rolandot favorizálták. A férfiszíveket is megdobogtatta egy-két figura, a szexi Bóta Judit igazi kedvenc volt. 

szorcsik-1
Fotó: TV2/Jóban Rosszban, RTL Klub/Reggeli

A dögös főnővért Szorcsik Viki alakította. A Salgótarjánban született színésznő nagyon korán a rivaldafényben találta magát, már ötévesen fogkrémreklámban szerepelt, 16 esztendősen pedig színházi társulati tagnak mondhatta magát, ekkor szerződött a Petőfi Színházhoz Veszprémbe. Később pedig olyan teátrumok darabjaiban láthattuk, mint a Vidám Színpad, a debreceni Csokonai Nemzeti Színház vagy a József Attila Színház.

Hiába szállt ki 2009-ben a Jóban Rosszbanból, a tévés szerepek a búcsú után is megtalálták. Láthattad a Drága örökösökben, az Egynyári kalandban és a Korhatáros szerelemben is.

Az Instagram-követői imádják a nyaralós képeit. A 43 éves színésznő bombázó alakjától dobnak egy hátast.
Az Instagram-követői imádják a nyaralós képeit. A 43 éves színésznő bombázó alakjától dobnak egy hátast.
Fotó: Instagram/Szorcsik Viki

A színházi világ mellett az utazás szerelmese. Az Instagram-oldala olyan, akár egy utazónapló: a legegzotikusabb helyekről posztol, képein pedig nem csak a szép környezet miatt ámulnak a követői, a 43 éves sztár bikinis fotó is lenyűgözik őket. 

- Imádok utazni, ameddig csak lehet, biztos, hogy fogok. Ez az, ami igazából feltölt, annyi pluszt ad az embernek. A hétköznapokból ez az, ami igazán ki tud szakítani. Persze, lehet olvasni, színházba járni, de ha igazán ki akarsz szakadni a hétköznapokból, ahhoz el kell utazni - ecsetelte a Reggeliben 2021 szeptemberében.  

A Jóban Rosszban színésznői akkor és most

Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy mennyit változtak az évek során a Jóban Rosszban egykori szereplői. Régi és friss fotókon Létay Dóra, Tallós Rita vagy Kerekes Viktória.

Létay Dóra a Jóban Rosszban Pongrácz doktornője volt - 51 évesen így néz ki a gyönyörű színésznő

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük