Létay Dóra a Jóban Rosszban Pongrácz doktornője volt - 51 évesen így néz ki a gyönyörű színésznő

Képeken mutatjuk, mennyit változtak a Jóban Rosszban sztárjai.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Emberek millió rajonganak a kórházas sorozatokért szerte a világon, gondoljunk például A klinika, a Vészhelyzet vagy a Grace Klinika sikereire. A műfaj 2005 óta hazánkban is képviselteti magát, ekkor startolt el a TV2-n a Jóban Rosszban című teleregény, amely a Csillagvirág Klinika dolgozóinak életét követte nyomon.

Az eddig 16 évadot megélt széria szereplőgárdája jó párszor cserélődött az évek során, mára csak három olyan karakter maradt, aki a kezdetek óta szerepel: Galambos Gyöngyi (Madár Veronika), dr. Nemes Viktor (Jánosi Dávid) és dr. Pongrácz Péter (Gazdag Tibor)

Létay Dóra így néz ki 51 évesen

1970. szeptember 4-én született Létay Dóra is az alapszereplők közé tartozott, ő Pongrácz doki húgát játszotta 2005-től 2009-ig. Figurája csúnya véget ért, gyilkosság áldozata lett. Távozása után nem távolodott el a tévé világától, láthattuk az Aranyélet, a Holnap Tali! és a Mintaapák című sorozatokban is.

A színházba járók is gyakran találkozhatnak vele: 1993-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, jelenleg szabadúszóként dolgozik. 2019-ben Jászai Mari-díjat kapott. A hangját sokszor hallhatjuk felcsendülni külföldi filmekben, például ő szinkronizálta a Szex és New York Samantháját. 

Noha az ötvenéves sztár nem sok mindent oszt meg a magánéletéről, Facebook-fotói elárulják, hogy kislánya a mindene. Luca 2012-ben látta meg a napvilágot a néhai Józsa Imrével kötött házasságában. 

Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy mennyit változott az évek során Létay Dóra, valamint a Jóban Rosszban egykori szereplőiről is láthatsz régi és friss fotókat.

Ezt is szeretjük