Szorcsik H. Viki a Jóban Rosszban tinisztárja volt - Ennyit változott kétgyerekes anyaként

Így festenek napjainkban a Jóban Rosszban fiatal színészei.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóban Rosszban című sorozat 2005. január 23-án startolt el a TV2-n. A készítők egy olyan szériát szerettek volna összehozni, amely ötvözi A klinika kórházi drámáját a Szomszédok örökségével. 

A történet a Csillagkúton található Csillagvirág Klinika dolgozóinak ügyes-bajos életére helyezi a hangsúlyt. Ahol az évek során jó párszor kicserélődött a szereplőgárda.

Szorcsik H. Viki ennyit változott a Jóban Rosszban óta

Sok fiatal színész tett szert népszerűségre a Jóban Rosszbannak köszönhetően. A rajongók itt zárták a szívükbe például Szabó Zsófit, Baronits Gábort vagy Szorcsik H. Vikit is. Utóbbi mindössze 15 éves volt, amikor először öltötte magára Bencsik Bea karakterét, majd 2011 októberében várandóssága miatt szállt ki a szappanoperából. 

28 éves korára kétgyermekes édesanyának mondhatja magát. Kisfia, Andriska 2012. február 7-én látta meg a napvilágot, kislánya, Zara 2013. szeptember 20-án született. A színészettel nem hagyott fel: a színházba járók a Spirit Színház színpadán találkozhatnak vele, a tévénézők pedig utoljára Stohl András oldalán láthatták a Válótársak első évadában. A kamera másik oldalán is tevékenykedik, A Tanár című sorozatban rendezőasszisztensként vett részt.

szorcsik-h-viki-válótársak
Fotó: RTL Klub/Válótársak

Szorcsik H. Viki külseje rengeteget változott a sorozat óta, ám nem ő az egyetlen, aki ezt elmondhatja magáról. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy néznek ki manapság azok a fiatal színészek, akikre a a Jóban Rosszban című sorozatban figyeltünk fel.

Ezt is szeretjük