Másfél éve menesztették a híradóst - Szöllősi Györgyi ezen a csatornán tér vissza
Szöllősi Györgyi október végétől az ATV csatorna műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több mint egy év után újra képernyőn láthatják a nézők a népszerű híradós-műsorvezetőt, Szöllősi Györgyit. A 42 éves tévés október 28-tól az ATV csatorna új műsorvezetője, az ATV Start csapatát erősíti, Vujity Tvrtko állandó műsorvezetőtársa lesz.

A Media1 információit a műsorvezetőnő és a csatorna vezetése közleményben is megerősítette. 

- Nagyon örültem az ATV megkeresésének, izgalommal várom a közös munkát. Világéletemben este voltam képernyőn, így igazi kihívást jelent a reggeli műsorvezetés. Az elején nagyon kell koncentrálnom, hogy ne ’Jó estét!’-tel köszönjek a nézőknek. Ezenkívül a páros műsorvezetés is újdonság lesz nekem, úgyhogy izgatottan várom az október 28-át! - nyilatkozta Szöllősi Györgyi. 

- Szöllősi Györgyinek interjút adni presztízst jelent, mert egy felkészült, tapasztalt és népszerű televíziósról van szó. A hírháttér műfajban ismertséget szerzett, éppen leigazolható műsorvezetőnők közül szerintem a legjobbat sikerült szerződtetni. Sokat várunk ettől az együttműködéstől - dicsérte a tévést Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Szöllősi Györgyi tíz éven át a közszolgálati televíziónál dolgozott.  2004 szeptemberében került a Duna Televízióhoz, ahol híradós volt, de dolgozott a Közbeszédben és a Heti Hírmondóban is. Az M1-en 2010 és 2015 között kiemelt felelős szerkesztőként dolgozott, Az Este, az Országgyűlési választások és az Európai Parlamenti választások műsorát is vezette. 

szollosi-gyorgyi
Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu

Második gyermeke születés után, 2015 augusztusában a Hír TV-hez szerződött, ahol az Elmúlt8év, a Lapzárta és a Newsroom című hírháttérműsorok műsorvezetője volt. Tavaly áprilisban derült ki, hogy létszámleépítés miatt többek között Kálmán Olgával, Veiszer Alindával és Puzsér Róberttel együtt tőle is megválik a Hír TV. 

Szellő István középső fia

Szellő István középső fia, Ádám keveset tartózkodik Magyarországon, mert Spanyolországban él, egy ottani teniszakadémián edz. Gimnáziumi magántanulóként évente egyszer vizsgázik Magyarországon. Szeretne profi játékos lenni, de mellette egyetemre is járni Amerikában vagy Angliában.

Ezt is szeretjük