Ezért tűnt el Kálmán Olga - Komoly műtétje után újra meg kell tanulnia járni
Kálmán Olgát műteni kellett, még csak mankóval tud közlekedni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiderült, Kálmán Olga miért tűnt el hosszú hetekre. A műsorvezető, aki Budapest főpolgármester-jelöltjeként elbukott az előválasztáson, utoljára június végén jelentkezett videóüzenetben a Facebook-oldalán, amikor gratulált Karácsony Gergelynek és Kerpel-Fronius Gábornak. 

A 24.hu-nak cáfolta, hogy az előválasztási veresége és sértődés áll a háttérben. Az igazi ok az, hogy kórházban volt, mert egy komoly mozgásszervi műtétre volt szüksége. Azt mondta, az előválasztásra készülve a sok utazás, a napi 10-12 óra járkálás a kampányhelyszíneken olyan szinten rontott régóta húzódó mozgásszervi problémáján, hogy az operáció elkerülhetetlen volt.

Kálmán Olga a Facebook-oldalán videóüzenetben részletezte, hogy az elmúlt hónapokban miért kellett kényszerpihenőre mennie. 

- Akik ismernek, tudják, hogy nem szoktam a magánéletemet a nagy nyilvánosság elé tárni. Épp elég az, hogy a munkám a nagy nyilvánosság előtt történik - kezdte a magyarázatot.

Hozzátette: ő is elképedve figyelte, milyen találgatások láttak napvilágot még az ismerősei körében is. Szerinte egyszerűbb lett volna megkérdezni tőle, miért tűnt el.  

kalman-olga
Fotó: Facebook/Kálmán Olga Hivatalos oldala

- Nem, nem bántódtam meg, nem bujdokoltam el, egész egyszerűen én is emberből vagyok. Nekem is lehetnek magánéleti, egészségügyi problémáim. Az elmúlt hetekben nem voltam olyan állapotban, hogy akár csak egy videóüzenetben hírt adjak magamról. A műtéten túl vagyok,

igen nagy műtét volt, de a munka java még hátra van, meg kell tanulnom újra járni.

Rengeteg gyógytorna és egyre kevesebb fájdalomcsillapító - mesélte közösségi oldalán. 

Azt is elárulta, hogy ebben az állapotban és helyzetben megtanult örülni az élet apró örömeinek. Például annak, hogy mostanra segítség nélkül fel tud kelni az ágyból. 

Magyar műsorvezetők, akik tavaly távoztak tévécsatornájuktól

A tévénézőknek 2018-ban is több kedvenc magyar műsorvezetőjüktől kellett elbúcsúzniuk. A legtöbb elbocsátásra a Hír TV-nél került sor, de a Story TV-től és a TV2-től is elköszönt egy-egy ismert arc. Az utóbbi csatornától három ismert és népszerű női műsorvezető távozott.

Ezt is szeretjük