Oroszlán Szonja ezért fordított hátat a színpadnak a sikerei csúcsán: "Tiszteletlenség volt a közönség felé"

Oroszlán Szonjával járta körbe Szily Nóra a karrierváltás témakörét a Szókimondó című videósorozat harmadik részében.

oroszlán-szonja-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

„Járt utat a járatlanért el ne hagyj!” - tartja a régi közmondás. Oroszlán Szonja nem követte ezt a bölcseletet, ő egy másikban hitt: "aki mer, az nyer" alapon karrierje csúcsán fordított hátat a színészmesterségnek, hogy egy teljesen más dologba vágja a fejszéjét.

Mindig nehéz meghozni a döntést, hogy változtatnunk kell, abban az esetben pláne kockázatos, ha ez a megélhetésünket, a munkánkat érinti. A színésznő és  Szily Nóra  beszélgetése a karrierváltásról a  Femina Szókimondó  című videósorozatában megmutatja, sokszor megéri bátornak lenni, és megtenni az első lépést az ismeretlenbe.

Szókimondó beszélgetés a karrierváltásról

A siker nem egyenlő az elégedettséggel és a boldogsággal. Erre Oroszlán Szonja története a legjobb példa, akiben sikeres és országosan ismert színésznőként fogalmazódott meg, váltania kell, mert már nem teszi teljesen boldoggá az, amit csinál.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük