Szinetár Dóra új frizurájával nagy sikert aratott - A reggeli műsor után agyondicsérték
Szinetár Dóra rövid, vagány frizurával szerepelt a Reggeliben. Az új frizurája bejött a nézőknek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra külseje az évtizedek során alig változott. A legtöbb embernek a neve hallatán egy kedves mosolyú, hosszú, barna hajú nő képe ugrik be. 

A színésznő aztán tavaly júniusban úgy döntött, rövidre vágatja a haját. Az Instagram-oldalán azt írta, felnőtt életében talán először nem külső nyomásra, saját akaratából döntött úgy, hogy változtat a külsején, és már nem számít, ki mit mond rá. 

Szinetár Dóra rövid haja bejött a nézőknek

A negatív vélemények miatt egyáltalán nem kell aggódnia, a követői szerint nagyon jól állnak neki a rövid tincsek is. 

szinetar-dora-k
Fotó: RTL Klub

Az RTL Klub Reggeli című műsorában pedig tegnap olyan vagány frizurával szerepelt, hogy a műsor után a posztjait elhalmozták dicsérő hozzászólásokkal.  

"Egyre rövidebb az a haj (ez ismerős), de nagyon jó!"

"Drága Dóri! Neked csak így szabadna a hajadat hordani mindig, mert nagyon jól áll!"

"Jó ez a szerkó. Csodás ez az új frizura!"

Szinetár Dóra azért szerepelt a reggeli műsorban, hogy felhívja a figyelmet arra, mennyire káros az online zaklatás. A 44 éves sztár a gyermekek jogaival kapcsolatban korábban is sokszor felszólalt már a témában az UNICEF Magyarország új jószolgálati nagyköveteként. Az Instagram-oldalát közel 90 ezren követik, posztjaival is sok embert elér ezzel a komoly témával.

Ezek borzalmasan káros, és hosszú távon is nagyon veszélyes mondatok.

- Azért is gondolom, hogy van értelme, és fontos erről a témáról beszélni, mert látszik, a kommentekben, hogy nagyon sok jóérzésű ember van, aki talán a közösségi oldalon szembesül vele, mi történik valójában. Valószínűleg nagyon sokan leírnak egy enyhén bántó megjegyzést, és a másik nagyon bántó megjegyzése kapcsán jönnek rá, hogy ma reggel ők is lehet, valakinek beszóltak, másnak lehet, emiatt rossz napja lesz. (…) Változást hozhat, ha beszélünk róla, mert így az ember elkezd odafigyelni saját magára, és kontrollálja a gondolatait, meg amiket leír - mondta a műsorban. 

Magyar sztárok látványos frizuraváltásai 2020-ban

Egy jól megválasztott frizurával nemcsak csinosabbak a hölgyek, de akár éveket vagy évtizedeket is fiatalodhatnak. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárhölgyeket, akik 2020-ban frizuraváltásukkal nagy sikert arattak. 

Ezt is szeretjük