"Ezt nem könnyű feldolgozni" Szily Nóra keresetlen őszinteséggel vallott fiairól
Szily Nóra félti fiait, de elfogadja, hogy már nem érte rajonganak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mosolygós műsorvezetőnő, Szily Nóra a Fél Kettő vendégeként beszélt az anyaságról és arról, vajon rossz anyós lesz-e belőle csak azért, mert fiús anya.

A fiús anyákból rosszabb anyós lesz - állítja egy nemzetközi felmérés. Szily Nóra műsorvezető, aki két jóképű kamasz fiúval is büszkélkedhet, alapvetően egyetért ezzel a megállapítással, bár önmagát nem számítja a házsártosok közé.

Két kamasz fiút nevel

A Heti Hetes rendszeres vendége Holló Márta kérdésére elmondta, hogy mélységesen megérti azokat az anyákat, akik féltik fiaikat.

- A leválás vagy elválás nagyon nehéz. A kamaszkor pedig azért nehéz, mert az a rajongó szeretet, amivel a fiú az anyját addig körülvette, hirtelen más irányba fordul. Ez a természet rendje, de nem könnyű feldolgozni - magyarázta a csinos sztármami.

A szimpatikus tévés szerint a rossz anyóssá válás leginkább azokat az egyedülálló nőket fenyegeti, akik túlzottan kötődnek a fiukhoz, ezért már-már partnerré emelik őket.

Elismeri, hogy nekik valóban kiüresedhet az életük, ha egyetlen gyermekük kirepül a családi fészekből, és egy másik nő oldalán kezd új életet.

Huncut cinkos és segítő anyuka

A 46 éves műsorvezető szerint ez a veszély nála nem áll fenn, mert az ő élete olyan, mint egy kirakós, sok darabból áll össze. Úgy érzi, a munkája legalább annyira fontos számára, mint a fiaival töltött idő, vagyis egyensúlyban van a két szerep.

- Nekem az az elvem, hogy szeretni, de elengedni. Ez így egyszerűnek hangzik, de a valóságban komoly munkába telik megvalósítani. Én szurkolok a fiaimnak, és huncut cikossággal még súgok is nekik, hogy hogyan közelítsenek a lányokhoz.

Nóra egyébként nemcsak vele született anyai ösztöneinek köszönheti ezt a lényeglátást, hanem szakmájának is. Végzett pszichológusként ugyanis lételeme a lélekbúvárkodás, mely - nem titok - tévés-újságírói munkájára is rányomja bélyegét. Bár interjúiban sokszor titkok után kutat, fiai szerelmi életében elvből nem vájkál.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nem kutakodom a magánéletükben, sőt, bizonyos dolgokat átengedek az apának. Vannak olyan dolgok, amiket egy kamasz fiú inkább az apjával oszt meg - mesélte a műsorvezetőnő, aki életében eddig kétszer volt férjnél. Két házasságából egy-egy fiú született, Péter 18, Boldizsár pedig 14 éves.

Ezt is szeretjük