Caramel gyönyörű felesége smink nélkül: Szilvi arca ilyen festetlenül

Szilágyi Szilvi a Liluland vendégeként mutatta meg, milyen az arca, ha nincs kifestve.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Ferenc Caramel és Szilágyi Szilvi 2015-ben már szülőkként álltak az oltár elé. Kislányuk, Szofi egy évvel az esküvőjük előtt jött a világra. 

A 27 esztendős szépség ugyan elsősorban édesanyának vallja magát, szép karriert futott be a közösségi médiában: több mint 125 ezren követik az Instagramon. Követőitől sokszor megkapja, imádják nyugodt, békét sugárzó beszédhangját, szeretik a stílusát és azt, milyen ízléses képeket oszt meg.

Szilágyi Szilvi smink nélkül

A sztárfeleség minden fotóján ragyog: a természetesség híve, legtöbbször natúr sminkekben pompázik, de azt sem fél megmutatni, milyen az arca, ha azt semmilyen festék nem fedi. Lilu YouTube-műsorában is teljesen természetes valójában mutatkozott.

smink
Fotó: YouTube/Liluland

A Liluland vendégeként elárulta, a világjárvány teljesen átrendezte a sminkelési szokásait. Az utóbbi időben a fényvédőn kívül szinte nem tesz más kozmetikumot az arcára, csak akkor készülődik hosszabban, ha éppen fotókat készít, vagy valamilyen eseményre hivatalos. 

Rutinosan forgatja az ecseteket, hiszen nagyon fiatalon elkezdte érdekelni a szépítkezés, és sokáig arról álmodott, hogy egy napon sminkes lesz belőle. Nem tartozott azon kislányok közé, akik az iskola után a játékbolt felé vették az irányt, sokkal jobban szeretett a drogériák polcain szemezgetni.

Ázsiai származása miatt különleges szépségére hamar felfigyeltek a profik is. 13 éves volt, amikor először elhívták sminkmodellnek, ugyanennyi idősen már ő is mindennap kifestette magát az iskolába.

- Azt éreztem, hogy szükségem van rá. Nem figyeltem a koromat, nekem a smink kicsit egy fal is, amit magam köré tudok építeni. Egy álönbizalmat ad, ami mögé elbújhatok - magyarázta a Makeup/Down vendégeként.

Majka szerint Dundika smink nélkül is gyönyörű

Majka és Dundika februárban a Maldív-szigeteken nyaral fiaikkal. Az utóbbi innen posztolt, szűrők nélküli fotója nem nyerte el mindenkinek a tetszését, de a rapper védelmébe vette feleségét. Szerinte élete párja Photoshop és effektek nélkül is gyönyörű. Képes összeállításunkban megnézheted több hazai sztár smink nélküli fotóját is. 

Dundika így néz ki smink nélkül - Egy gramm festék sincs az arcán

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük