Szilágyi Liliána először mutatta meg a vőlegényét: ilyen szép párt alkotnak Zsomborral
Szilágyi Liliána és kedvese, Zsombor is részt vett a csütörtök este megrendezett M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán.

szilágyi-liliána-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész országot felkavarta a WMN Magazin YouTube-csatorna Elviszlek magammal című műsorának évadzáró epizódja 2021. december 30-án, amelyben az Európa-bajnoki ezüstérmes Szilágyi Liliána arról beszélt, hogy édesapja éveken át minden lehetséges módon bántalmazta őt és édesanyját.

A 25 éves sportoló a beszélgetés közzététele óta először jelent meg a nagy nyilvánosság előtt, ő is részt vett a csütörtök este 64. alkalommal megrendezett M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán.

Szilágyi Liliána és vőlegénye Az Év Sportolója Gálán

A jeles eseményre ráadásul nem egyedül érkezett, első alkalommal mutatta meg jóképű vőlegényét, Lengyel Zsombor fotóst, akivel szép párt alkottak a Nemzeti Színházban tartott gálaesten.

szilágyi liliána 1
Fotó: MSÚSZ/Zsigmond László

Mindketten a visszafogott eleganciát képviselték a vörös szőnyegen: az úszónő egy sikkes, fekete blézer-blúzban és bőrnadrágban fotózkodott, míg kedvese sötétkék alapon kockás öltönyszettre és színben passzoló csokornyakkendőre szavazott.

A cikk az ajánló után folytatódik

A szerelmespár ismeretsége tinédzserkorukig nyúlik vissza. 13 évesek voltak, amikor összesodorta őket az élet. Szilágyi Liliánának tetszett meg először a fiú, akinek a barátai újságolták el, hogy a lány odáig van érte. 

Az első közös edzés során megpecsételődött a sorsuk, Zsombort teljesen levette a lábáról későbbi párja derékig érő hajkoronája. Az edzés végeztével utána is rohant, hogy adjon egy puszit az arcára a Margit hídon.

szilágyi liliána 3
Fotó: MSÚSZ/Zsigmond László

Bár egy pár lettek, a sportoló családi helyzete miatt mindössze egy órát lehettek együtt vasárnaponként. A fiú akkor még nem is sejtette, hogy ő volt szerelme legnagyobb támasza ezekben az időkben. 

- Életemben nem volt senki, aki ennyire küzdött volna értem. Éveken keresztül mindig ott volt. Volt olyan, hogy esténként felhívott, és gitározott nekem, ameddig el nem aludtam. Talán még ő sem tudja, de lelkileg rengeteget segített akkor is, amikor nem is tudta, milyen helyzetben vagyok - mesélte a Hír TV Magánterület című műsorában.

Magyar sztárpárok, akik 2021-ben jöttek össze

Képes összeállításunkban csokorba szedtük azokat a magyar hírességeket, akiknek szerelme 2021-ben szökkent szárba. Sportolók, tévés személyiségek és sorozatsztárok is az elmúlt esztendőben találták meg a boldogságot.

Cover-fotó: MSÚSZ/Zsigmond László

Ezt is szeretjük