Szerednyey Béla ritka fotón fiatalabb feleségével: Szilvivel 12 éve imádják egymást
Szerednyey Béla és Szilvi három éve házasságban, 12 esztendeje boldog párkapcsolatban élnek.

szerednyey-bela-coverje-kepe
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerednyey Béla 12 évvel ezelőtt találkozott feleségével, aki egy előadása után ment oda hozzá a művészbejáróhoz autogramot és fényképet kérni.

 A Szilvi és közte lévő vonzalom már ekkor egyértelmű volt. Kilenc év együttlét után, 2019-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. 

Szerednyey Béla feleségével együtt

A sztárfeleség cukrászmesterként, egészen pontosan mézeskalács-készítőként keresi a kenyerét. Egy cukrászdinasztia családban nőtt fel, így a szakma szeretete érthető. 

- Amikor édesapám négy évvel ezelőtt nyugdíjba ment, eladtuk a családi vállalkozást, de én valamiképp folytatni szerettem volna ezt a munkát. Kitaláltam, hogy ajándéktárgyakat fogok készíteni mézeskalácsból. Először csak az ismerősöknek és a közösségi oldalakon kezdtük árusítani, de tavaly a kertünk végében leraktunk egy faházat, ami átadópontként üzemel - mesélte Szilvi a Meglepetésnek.

Férje is sokat segít neki, különösen az ünnepek közeledtével.

- Nagyon büszke vagyok Szilvi kézművestermékeire. Ő nem átlagos cukrász, hanem kreatív, alkotómunkát végez. Minden évben kitalál egy-két új mézeskalácsformát. A magam szerény módján támogatom a páromat a munkájában. Az árubeszerzést, a csomagolást és a házhoz szállítást szoktam bevállalni.

A 64 éves, Jászai Mari-díjas színészt sokan felismerik, amikor az ajtójukon kopogtat egy-egy finom mézeskaláccsal a kezében. Ő mindezt élvezi, és úgy érzi, felesége végre azt csinálja, amit igazán szeret.

- Gyakran megismernek az emberek, és meglepődnek, hogy én viszem házhoz az édességet, de örömmel teszem. Szilvivel csak az a baj, hogy szíve szerint ingyen adná a mézeskalácsokat. Ő akkor boldog, ha minél több embernek tetszik a munkája. 

Ernyey Béla felesége estélyiben

"Nekünk tegnap elkezdődött a 2022/23-as bálszezon..." - írta egy posztjában Ernyey Béla. Közös fotót tett közzé feleségével: Dóra káprázatosan szép estélyiben tündökölt férje oldalán. A 41 éves jogász halvány rózsaszín ruhakölteményt választott az est alkalmából. A darab különlegességét a felső része adta: míg a szoknyája selyemhatású anyagból készült, addig felül ragyogó flitterek borították. 

Cover-kép: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük