Széphalmi Juliska és Sánta Laci egy éve váltak el: így változott meg a táncosnő élete
Széphalmi Juliska háta mögött nagyon nehéz év áll.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sánta Lacit és Széphalmi Juliskát a televíziónézők a Nyerő Páros 2. évadában ismerték meg 2018-ban. Mivel a műsorban rengetegen megszerették a kettősüket, sokan lepődtek meg, amikor tavaly októberben bejelentették, hiába próbálták megmenteni a házasságukat, a kapcsolatuk zátonyra futott, így elválnak.

A gyönyörű táncművészre időközben a szerelem is rátalált, 2020 decemberében szerepelt először új párja, Nagy Balázs oldalán a Reggeliben. Ám a szakítás hátterében nem játszott szerepet harmadik személy, ő is ugyanúgy megszenvedte, hogy nem tudták megmenteni a frigyüket.

Széphalmi Juliska élete a válás után

Mint minden válás, az övék is teljesen felborította a megszokott életritmusukat. A közös családi házat fel kellett számolniuk, majd a sztáranyukának új otthonba kellett költöznie ötéves kisfiukkal, Lacikával. Mindezt érzelmileg nem volt egyszerű feldolgoznia.

- Úgy utaztam ki a Survivorba, hogy tudtam, amint hazajövök, azonnal költöznünk kell. Hetekig tartott, mire összecsomagoltam a dolgainkat, ez lelkileg nagyon nehéz volt. Nagy váltás volt! Még zajlott a felújítás, amikor már itt laktunk Lacikával - mesélte a Best magazinnak.

Széphalmi Juliska
Fotó: RTL Klub/Survivor - Celebek a civilek ellen!

Azzal, hogy eldöntötték, külön folytatják az életüket, egyúttal azt is megfogadták, hogy bármi történjék is, gyermekük boldogsága mindig az első helyen fog szerepelni, hiszen a lurkó örök kapocs kettejük közt.

- Azt nézzük, mi a legjobb a gyermekünknek. Szépen beosztjuk a napokat, és ugyan nincs rendszeresítve, de néha tartunk közös, hármas programokat is.

Gáspár Evelin friss bikinis és fürdőruhás képei

Gáspár Evelin azt mondja, nem is akarja felvenni a versenyt a modellekkel, nincs olyan tökéletes bőre és kerek feneke, mint az Instagram-sztároknak, de nagyon sok munkája van abban, hogy úgy nézzen ki, ahogy most. A 170 ezres követőtáborral rendelkező híresség képeit sokan éppen azért imádják az Instán, mert nem manipulálja tökéletesre a felvételeket.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük