Ő Széphalmi Juliska jóképű párja: Richárd az öccse osztálytársa volt

Széphalmi Juliskát nem zavarja, hogy szerelme három évvel fiatalabb nála.

szephalmi-juliska-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sánta Lacit és Széphalmi Juliskát a televíziónézők a Nyerő Páros 2. évadában ismerték meg 2018-ban. 2020 októberében jelentették be, hogy házasságuk zátonyra futott, így elválnak.

A táncosnőre nemrég ismét rátalált a szerelem, ráadásul egy fiatalabb férfi személyében, akivel korábbról már közvetve ismerték is egymást.

Széphalmi Juliska párja, Richárd

Széphalmi Juliska a Bestnek mesélt arról, hogy kollégájával, Kovács Richárddal a közös munkának köszönhetően kerültek közelebb egymáshoz. Már évek óta ismerték egymást a táncosnő öccse által, aki szintén a Táncművészeti Főiskolán tanult, és osztálytársak voltak Richárddal.

- Annak idején már mesélt róla az öcsém. Láttam néhány munkáját, tudtunk a másikról, de különösebb kapcsolatot nem ápoltunk egészen addig, amíg nem kezdtünk el közösen dolgozni. Sokat beszélgettünk, majd randira hívott.

A fekete hajú szépséget egyáltalán nem zavarja a korkülönbség, nagyon jól érzi magát szerelmével, akivel tökéletesen kiegészítik egymást.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Soha nem volt fiatalabb párom, ő pedig három évvel fiatalabb nálam. Féltem, nem lesz meg az a fajta szellemi összeköttetés, ami elengedhetetlen a férfi és nő között, ráadásul nekem már van egy hétéves kisfiam is. Tetszik az energiája, a lendülete.

Sánta Laci és Széphalmi Juliska jelenlegi párja ismerik egymást, sőt többször is együtt dolgoztak már a színdarabok miatt. 

- Nyilván ez nem könnyű szituáció, de el kell fogadnunk. Nem lehet örökké egyedül maradni. Ha a boldogság a munkahelyeden talál meg, akkor nem lehet csak azért visszautasítani, hogy elkerüljük a konfrontálódást.

Nézd meg Csuti párját bikiniben!

Csuti tavaly decemberben árulta el, hogy új barátnője van, aki nála jóval fiatalabb, 26 éves. A kilétét akkor még nem fedte fel, most posztolt először közös képet Biankával.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük