Kiderült, ki Szellő István szőke kísérője: ezzel a csinos nővel jelent meg egy rendezvényen
Szellő István egy titokzatos, szőke nővel jelent meg egy sztárokat felvonultató divatbemutatón.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május elején kapott szárnyra a hír, miszerint Szellő István és Gubík Ági végleg szakítottak, az érintettek azonban nem nyilatkoztak. 

Az RTL Klub híradósa és a gyönyörű színésznő kapcsolata több hullámvölgyet is megélt, ezért nem lehet tudni, mi igaz abból, amit néhány újságban olvashattunk. 

Szellő István és csinos, szőke kísérője

Az 54 éves tévés ezen előzmények után a figyelem középpontjába került, amikor augusztus végén egy titokzatos, szőke hölggyel jelent meg az egyik budapesti étteremben, ahol egy hazai fitneszmárka divatbemutatót tartott sztárok részvételével. Szellő István egyedül állt a fotósok elé, de a partit kísérője társaságában töltötte, sokat beszélgettek és nevettek. 

A Story magazin munkatársának érdeklődésére a csinos nőt a barátjaként mutatta be, és viselkedésükkel nem is adtak okot arra, hogy a jelenlévők mást feltételezzenek. 

A híradós és kísérője régóta ismerik egymást, a hetilap azt írta, a Sziget Fesztiválon évekkel ezelőtt már lencsevégre kapta őket a fotósuk, amikor az egyik esti koncert alatt borozgattak. Akkor is a barátjaként mutatta be a hölgyet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az biztos, hogy Szellő István mindig is szűkszavúan nyilatkozott a magánéletéről. Két házasságáról keveset tudni, az elsőben született András fia, aki 25 éves, jogásznak készül, és kiköpött az apja, a másodikban Ádám, aki 19 esztendős és tehetséges teniszező, egy kaliforniai egyetemre kapott ösztöndíjat.

A tévés 42 évesen lett ismét apa: akkor már nem alkotott egy párt az ikrek édesanyjával, de Manna és Alen nevelésében aktívan részt vesz a mai napig. A 11 éves kamaszok édesanyja 2013-ban elhunyt, azóta a keresztszülőkkel közösen neveli őket.

Szellő István és Gubík Ági a 2017-es Story-gálán.
Szellő István és Gubík Ági a 2017-es Story-gálán.
Fotó: Femina/Bodnár Zsófia

Az RTL Híradó műsorvezetője hat évig Gubík Ági színésznővel alkotott egy párt, 2015 tavaszán derült ki, hogy együtt vannak. Kapcsolatukról csak ritkán és szűkszavúan nyilatkoztak, és kevés rendezvényen jelentek meg együtt, így a 2016-os Glamour-gálán, a 2017-es Story-gálán vagy a 2018 decemberében megrendezett Playboy Hero jótékonysági esten mutatkoztak együtt. 

Erős Antónia és lánya egyforma ruhában

2021 júniusában újra jelentkezett az InStyle nagysikerű Kutyával a vörös szőnyegen programja. Erős Antónia a lányával és a család olasz agarával lépett a vörös szőnyegre a magazin idei első, nagyszabású rendezvényén. Szonjával ugyanolyan pólót, szoknyát és cipőt húztak.

Ezt is szeretjük