A 2005-ös Megasztár egzotikus szépségű énekesnője volt: 35 évesen igazi bombázó Széles Iza
Széles Iza 19 esztendős volt, amikor jelentkezett a Megasztár harmadik évadába, ahol bejutott a legjobb 12-be.

széles-iza-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rúzsa Magdi, Puskás Peti, Varga Feri - csak pár név a Megasztár harmadik szériájának versenyzői közül, akik a mai napig a reflektorfényben élik az életüket, és meghatározó alakjai maradtak hazánk könnyűzenei életének. Más tehetségeket is megismerhettünk a 2006-os évadban, ők ugyan nem szerepelnek mindennap a médiában, az éneklésnek nem intettek búcsút.

Széles Iza is egy közülük. Az egzotikus szépségű énekesnő már kislányként tudta, megvan benne a művészi véna. Zeneiskolába járt, ahol csellózni és zongorázni tanult. Itt bizonyosodott be, nemcsak a hangszereket szólaltatja meg ügyesen, hanem gyönyörű énekhanggal is megáldotta a sors.

Széles Iza ilyen dögös 35 évesen

A Szentendrei Református Gimnázium tanulójaként jelentkezett az iskola Ki mit tud?-jára, ahol olyan meggyőzően adta elő Alicia Keys Falling című slágerét, hogy meg is nyerte a versenyt. Olyan sok pozitív visszajelzést kapott az osztálytársaitól és a tanáraitól, hogy elég önbizalma lett ahhoz, hogy az egész ország előtt megmutassa a tehetségét. 2005-ben 19 esztendősen jelentkezett a tehetségkutatóba, és meg sem állt a döntőig.

A verseny után ő énekelte a 2008-ban bemutatott, 9 és ½ randi című magyar film betétdalát, majd összeállt Popper Péterrel a Végtelen című duett erejéig, amelynek videóklipje több héten keresztül sikerrel futott a VIVA TV-n.

Az immár 35 esztendős énekesnő friss képein igazi bombázóként látható, a felvételek alapján nem szégyenlős, simán bevállalja, hogy melltartó nélkül álljon a kamera elé. A 2015 óta S'Iza művésznéven tevékenykedő előadó hangját nap mint nap hallhatjuk, ugyanis ő énekli a Rádió 1 szignálját.

A munkásságán kívül a családjáról is többször nyilatkozott. Hároméves volt, amikor a néhai limai nagykövet, Széles Adolf és felesége örökbe fogadták, miután szülőhazájában, Peruban árvaházba került. Hogy felkutassa vér szerinti rokonait, 2016-ban jelentkezett a Keresem a családom című műsorba, ennek segítségével kutatta fel nővérét, édesanyját, nagymamáját és nagynénjét.

- A baráti köröm és a környezetem tudta rólam, hogy örökbe fogadtak. Nekem szükségem volt arra, hogy minél többet tudjak meg a múltamból. A családom és a barátaim nagyon féltettek, de azt mondták, nekem erre szükségem van. Nem bántam meg! - mesélte 2021 októberében a Blikknek

Patai Anna és a tehetségkutatók fiatal énekesnői egykor és ma

Patai Anna volt a Megasztár legcukibb gyereksztárja. 11 évesen került be a 2010-es évad döntősei közé, és a nyolcadik helyen végzett. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a TV2 műsora óta, és azokat a tehetségkutatós lányokat is láthatod, akik mára felnőtt nők lettek. 

Ezt is szeretjük