Megszületett Szekeres Nóra 4. gyermeke: a 40 éves műsorvezető különleges nevet adott lányának
Szekeres Nóra először mesélt negyedik gyermeke érkezéséről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Április elején derült ki, hogy Szekeres Nóra a negyedik gyermekével várandós. Akkor az Anyamagazinnak mesélt a várandósságról, és most is itt árulta el, hogy a csöppség már május 5-én világra jött.

Mindegyik gyermeke tervezett volt, ez a negyediknél sem volt másképp: úgy döntött, ha negyvenéves koráig nem lesz várandós, letesz a babáról. Ezt a születésnapot 2020. szeptember 2-án ünnepelte, előtte egy nappal pedig pozitív lett a terhességi tesztje.

Megszületett Szekeres Nóra negyedik gyermeke

A Kölyökidőben gyerekként megismert tévés, aki a TV2-n olyan műsorokat vezetett, mint a Sztárok a jégen, a Megasztár, a Babavilág, vagy legutóbb az Innovátor, fiatalon, 19 évesen ment férjhez. Húszéves volt, amikor 2001-ben megszületett lánya, Noa, akit 2003-ban Milán követett. Második házasságában 2013 októberében jött világra a kisebbik fia, Alexander. A negyedik gyermek kislány lett, és a Nadin nevet kapta. 

szekeres-nora
Fotó: PRO4

- Az utolsó utáni pillanatban találtuk ki, hogy legyen Nadin. Olyan név kellett, amihez nincs prekoncepcióm. Egyetlen Noa, Milán, Alexander nevű ismerősöm sem volt a gyerekeim előtt. Sokáig nem tudtunk megegyezni, aztán végigfuttattam újra a lehetséges neveket, és bedobtam ezt is. Ez már a férjemnek is tetszett, de tényleg nem volt könnyű szülés - mesélte. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A tényleges szülés nyolc óráig tartott. Május 4-re volt kiírva, Nadin egy nappal később jött a világra, ahogy annak idején első lánya is. Két fia nyolc-nyolc nappal később született a vártnál. Nyugodt kisbaba, egyelőre egyszer ébred fel éjszaka. Ellátásában már idősebb testvérei is tudnak segédkezni. 

Szekeres Nóra a 2020 tavaszán indult Innovátor című műsorban.
Szekeres Nóra a 2020 tavaszán indult Innovátor című műsorban.
Fotó: TV2

- Mindenki tesz valamit. Noa például szuper segítség. Ő tényleg mindent csinál, ráadásul bátran és örömmel. Megfürdeti, átöltözteti, tisztába teszi Nadint. Alex is mindent csinálna, de az valószínűleg életveszélyes lenne. Neki is izgalmas, hogy már nemcsak öcs, hanem báty is. Azzal, hogy ő most önállóbb vagy együttműködőbb, azzal tud a legtöbbet segíteni, és ezt érzi is.

Eördögh Alexa egykor és ma

Eördögh Alexa akkor lett igazán ismert, amikor 15 évesen bekerült az Űrgammákba. Népszerűségét csak fokozta, amikor egy évvel később, 1996-ban duettet énekelt Császár Előddel: a Tiltott szerelem hatalmas sláger lett. 2004-ben visszavonult a rivaldafényből, nyolc éve él Németországban, ahol egy multinacionális cégnél dolgozik. Férjével két gyermeket nevelnek, Noel tizenegy és fél éves, Mira tíz. 

Ezt is szeretjük