Szekeres Nóra először mutatta meg 4. gyermekét: Nadin igazi hajas baba
Szekeres Nóra 2021. május 5-én hozta világra negyedik gyermekét.

szekeres-nóra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szekeres Nórát a nagyközönség a Kölyökidő gyereksztárjaként ismerhette meg a ’90-es években. Később sem távolodott el a képernyőtől, olyan produkciók háziasszonyaként láthattuk, mint a Megasztár, a Sztárok a jégen, a Babavilág vagy legutóbb az Innovátor. 

A műsorvezető áprilisban az Anyamagazinnak árulta el, hogy negyedik gyermekét várja, valamint ugyanitt hozta nyilvánosságra nyáron, hogy május 5-én életet adott a csöppségnek, akit a Nadin névre kereszteltek.

Szekeres Nóra megmutatta 4. gyermekét

A tündéri kisbabát eddig semmilyen platformon nem mutatta meg a közönségnek, a Tények Plusz stábjával tett kivételt, itt láthattuk először, milyen tündéri a kislány.

szekeres-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

A barna hajú szépség fiatalon, 19 esztendősen házasodott össze első férjével. Egy évvel az esküvő után tapasztalhatták meg a szülői lét örömeit először: lányuk, Noa 2001-ben született, fiuk, Milán két évvel később, 2003-ban jött a világra. Második házasságában 2013-ban következett be a gyermekáldás, kisebbik fiának, Alexandernek az év októberében adott életet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár a harmadik terhesség után eleinte úgy érezte, nem akar több gyermeket vállalni, párjával végül rájöttek, még egy lurkóval lesz teljes a család. 

- Az igény mindenkinek a részéről nagyon nagy volt egy negyedikre is, hogy legyen még egy baba. Adtam magamnak egy utolsó határidőt, hogy ha negyvenéves koromig terhes leszek, akkor ez oké, és mehet, de utána már nem - mesélte a TV2 műsorában.

szekeres-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

A tervei meseszerűen váltak valósággá, egy nappal a 40. születésnapja előtt tudta meg, hogy várandós. Nadinnal a pocakjában sokkal kevesebbet aggodalmaskodott, és lazábban vette az akadályokat, mint az előző terhességeinél. Ebben nemcsak az játszott szerepet, hogy már gyakorlott anyuka volt, hanem a kora is.

- Régen Czeizel doktor volt az egyik vendégem a Babavilágban, ő mondta, hogy tulajdonképpen ez nem az életkor kérdése, hanem azé, milyen korban élünk. Mikor teremtődött meg az az élethelyzet, azok a körülmények, hogy az ember gyermeket vállaljon.

Eördögh Alexa egykor és ma

Eördögh Alexa akkor lett igazán ismert, amikor 15 évesen bekerült az Űrgammákba. Népszerűségét csak fokozta, amikor egy évvel később, 1996-ban duettet énekelt Császár Előddel: a Tiltott szerelem hatalmas sláger lett. 2004-ben visszavonult a rivaldafényből, nyolc éve él Németországban, ahol egy multinacionális cégnél dolgozik. Férjével két gyermeket nevelnek, Noel tizenegy és fél éves, Mira tíz. 

Cover-fotó: Fem3 Café

Ezt is szeretjük