Szekeres Adrien 17 éves lánya a Sztárban Sztár leszek!-ben: Emília mindenkit megigézett

Szekeres Adrien lánya jött, látott és győzött a Sztárban Sztár leszek! válogatóján.

szekeres-adrienn-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szekeres Adrienről a Sztárban Sztár nyolcadik évadában derült ki, hogy igazi átváltozóművész. Ő volt a 2022-es tavaszi szezon egyik legnagyobb meglepetése, aki meg sem állt a döntőig, majd a második helyen végzett.

Úgy tűnik, tehetsége öröklődött a családjában: a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadának első válogatóján 17 éves lánya is a jelentkezők között volt. Emília legalább akkora katarzist váltott ki a közönségből, mint annak idején az édesanyja.

Szekeres Adrien lánya a Sztárban Sztár leszek!-ben

A tehetségkutató legújabb szezonja szeptember 4-én, vasárnap vette kezdetét. Vicces és megható percekből nem volt hiány, és olyan pillanatok is akadtak, amelyektől garantáltan libabőrösek lettek a nézők. Az egyik ilyen Emíliának volt köszönhető.

emília-1
Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

- Az egész életem a zenéről szól. Kis korom óta táncolok, az óvodában kezdtem el az egyik barátnőmmel, és mindig is nagyon élveztem. A tánccal vezettem le a feszültséget. Énekelni egy pár éve kezdtem el. Magamtól fejlesztettem a tudásomat, de mindig csak a tükröm és a szobám fala láthatta a tudásomat - mesélte a műsor válogatóján.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Sokáig még zenész szülei sem tudták, hogy van tehetsége az énekléshez, csak a tánc és a gitározás volt előtérben. Miután megmutatta, milyen jó hangja van, ők maguk is meglepődtek, majd segítettek neki a hangképzésben.

Prince Kiss című dalával állt a mesterek elé, akik alig akarták elhinni, hogy pályatársuk kisebbik lánya már ilyen nagy. Emília valósággal felszántotta a színpadot, nem csak az énekhangjával, de a produkció koreográfiájával is tarolt: mindenki állva tapsolt a stúdióban. 

Az isten is színpadra teremtett téged

- mondta Köllő Babett, akit végül Emília választott meg mesteréül, miután a zsűritagok nem tudtak megegyezni, kinek a versenyzője legyen.

Bodrogi Gyula unokája az X-Faktorban

Az X-Faktor válogatóiban megszokhattuk, hogy a műsor készítői az adások utolsó perceire tartogatják az évadok legjobb hangú meglepetéseit. Nem volt ez másképp a 2022-es szezon első adásában sem, ahol egy szép, 18 éves lány állt a színpadra, aki szerényen elárulta, Bodrogi Gyula és Voith Ági színművészek unokája.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük