Ő Szegedi Fecsó 13 évvel fiatalabb párja: a modellt egy évig ostromolta
Bea először szerepelt élő műsorban, ahol Fecsóval a kapcsolatukról meséltek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó nagyjából fél éve van együtt Beával, aki másodállásban modellkedik. Az Instagramon szúrta ki magának, és sok idejébe telt, mire meghódította. 

A 13 évvel fiatalabb Beát tavaly decemberben mutatta be a nagy nyilvánosságnak, és a nő a mai Reggeliben szerepelt először élő tévéműsorban. 

Szegedi Fecsó párja, Bea

- Egy évig írogatott, vagyis próbálkozott, mondjuk úgy. Nem adta fel. Én is szabad voltam, jött a Covid, a karanténidőszak, unatkoztam… - árulta el Bea az RTL Klub reggeli műsorában.  

szegedi-fecso-parja
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Hét hónapja történt, amikor először átjött. Találkozgattunk, de túl sok helyre nem tudtunk elmenni. Maradta a hálószoba, és nagyobb lépésekkel mentünk a cél felé. Az első, ahova ki tudtunk menni, az Mexikó volt: februárban nagyon besokalltam, szerettem volna valahova utazni, így jött a képbe. Eltöltöttünk ott tíz napot, de előtte még étteremben sem voltunk - vette át a szót Fecsó.   

Nemcsak étterembe mentek, hanem buliztak, napoztak, élvezték a nyaralást, ugyanakkor nagyon hiányoztak nekik a gyerekeik: Fecsónak Edward, Beának a hasonló korú fia, Medox. 

- A legfontosabb nekem az volt, hogy a párom elfogadja a kisfiamat. Ez az első belépő. Sokkal jobb is így a helyzet, mert a két fiú, a két kis rosszcsont nagyon jól kijön egymással. Vivinek (Vasvári Vivien, a kisfia édesanyja - a szerk.) is van egy kislánya, nem volt új a helyzet, sőt kifejezetten örültem, hogy van Beának gyereke. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A szőke modell két hónappal ezelőtt már magára tetováltatta Fecsó nevét, a férfinál ez még várat magára, ahogy az összeköltözés is, amit egyikük sem erőltet, Bea szerinte nem kell elsietni. 

- Nekem nagyon hiányzott, amikor valakivel együtt voltam 0-24-ben, hogy legyen egy-két nap hetente, ami az énidőm, hogy magammal tudjak foglalkozni. Bea is ilyen, és ez nagyon jó, egy húron pendülünk. 

szegedi-fecso-parja2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Fecsónál csak három évvel idősebb az "anyósa", és Bea jelenleg 27 éves, 13 évvel fiatalabb, mint az üzletember, de ez nem okoz problémát, Szegedi Ferenc csak annyit kért a párja édesanyjától, hogy ne kelljen anyukának szólítania. Az asszonynak egyébként van egy hatéves kislánya, így különleges mozaikcsaládot alkotnak. A műsorban Fecsó és Bea azt is elárulta, hogy közös gyermeket is szeretnének.

Túl vagyok egy csúnya váláson, volt egy nem jól sikerült párkapcsolatom, de most boldog és felszabadult vagyok,

önmagam lehetek, jól érzem magam a bőrömben Beával - osztotta meg a nézőkkel Szegedi Fecsó. 

Szegedi Fecsó párja bikinis bombázó

Szegedi Fecsó az Instagram-oldalán fotókat is posztolt a mexikói nyaralásukról, amin Bea igazi bikinis bombázó. A szőke, kék szemű, karcsú nő sokak szerint elképesztően hasonlít a férfi volt feleségére, Vasvári Vivienre. 

Ezt is szeretjük