Szegedi Fecsó ezért bánta meg első szereplését a Feleségek luxuskivitelben realityben
Szegedi Fecsó a Life TV Bréking című műsorában árulta el, miért bánta meg debütálását a Feleségek luxuskivitelben című műsorban.

szegedi-fecso-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szegedi Ferencet a VIASAT3 csatorna 2017 szeptemberében elindult, Feleségek luxuskivitelben című reality műsorában ismerhette meg a nagyközönség, mint Vasvári Vivien vőlegényét. Azóta megszületett kisfiuk, összeházasodtak, de a házasság csak rövid ideig tartott, mostanra elváltak.   

A bulvárműsorokban rendre visszatérő Fecsó a Life TV hétköznap esténként jelentkező, Bréking című műsorában bevallotta, ma már kicsit bánja a legelső szereplését. 

Szegedi Fecsó és a Feleségek luxuskivitelben 

Szegedi Fecsó már a Feleségek luxuskivitelben legelső részében szerepelt: sokan sajnálták, amikor meglepetés eljegyzési bulit szervezett, amin Vasvári Vivi meghatódott, de mivel mindenki estélyiben volt, ő pedig strandruhában érkezett, a neki kiválasztott, elegáns ruha pedig nem nyerte el a tetszését, közölte Fecsóval: egy perce van elindulni, és otthonról egy normális ruhát hozni. A látottak alapján sokan papucsnak nevezték a férfit, de kiderült, a haveroknak is ez a véleménye az üzletemberről. Vasvári Vivi a bemutatkozó részben mondta el erről a véleményét.   

szegedi-fecso-felesegek
Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

- Mindent elkövet azért, hogy boldog lehessek, és nekem tudja nyújtani azt, amire vágyok. Az ő haverjai ezt nem fogadják el, és

ÚGY GONDOLJÁK, HOGY Ő EGY PAPUCS FÉRFI, DE Ő IGAZÁBÓL NEM PAPUCS, HANEM NEKI IGAZÁBÓL ERRE VAN SZÜKSÉGE.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Amikor az elején bekerültem az egészbe, nekem teljesen váratlan volt: egyszer csak hazamentem, és ott volt egy csomó kamera, és nem tudtam irányítani, mi történik, ezért jöttem ki az egész műsorból papucsként. Egy kicsit megbántam, hogy hagytam magam sodródni - árulta el Fecsó a Bréking hétfő esti adásában. 

A magát hobbicelebnek nevező üzletember arról is beszélt, hogy a kifigurázásán nem sértődött meg, Dancsú Péter videóját kifejezetten szórakoztatónak találta.  

- Az egyik legjobb videóját szerintem pont rólam csinálta a feleséges műsorról. Tényleg papucsnak voltam beállítva, meg úgyis jöttem ki az egészből. Nagyon jó videót csinált. Én nem haragudtam rá, sőt, jót nevettem az egészen.

szegedi-fecso1
Fotó: Life TV/Bréking

Azt azért nem állta meg, hogy oda ne szúrjon a youtubernek, amiért az Álarcos énekesben való szerepléséről sokan nem negatívan nyilatkoztak.

- A YouTube kicsit olyan, mint a kispályás foci, a tévé meg olyan, mint a nagypályás foci. Dancsó kipróbálta magát a tévében a nagypályán, ott nem sikerült, visszament a kis csatornájához, és ott elbíbelődik.

Szegedi Fecsó párja bikinis bombázó

Pár hónappal szakítása után az üzletemberre rátalált az új szerelem egy 13 évvel fiatalabb modell személyében. A szerelmesek február közepén Mexikóba utaztak, de csak tíz napig maradtak, mert mindkettejüknek hiányzott a gyermekük. Bea igazi bikinis bombázó, és a szőke, kék szemű, karcsú nő sokak szerint elképesztően hasonlít Fecsó volt feleségére, Vasvári Vivienre. 

Cover-fotó: Life TV/Bréking

Ezt is szeretjük