Pásztor Anna arca közel az 50-hez is fiatalos: fájdalmas szépészeti beavatkozásnak köszönheti

Pásztor Anna elárulta, mit tesz azért, hogy minél kevesebb ránca legyen.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője több mint két évtizede él éjszakai életet, a koncertekre pedig nemcsak extrém fellépőruhákat, hanem erőteljes arcfestést is használ. 

A novemberben 49. születésnapját ünneplő sztár arcán mégsem látszik a kora, ami nem csak a genetikának köszönhető. 

Pásztor Anna arca

- Anna, döfd belém a tőrt, és mondd el, hogyan lehet, hogy rajtad egy darab ránc nincsen! - tette fel a nagy kérdést az énekesnőnek Demcsák Zsuzsa a Life TV Bréking című műsorában. 

pasztor-anna
Fotó: Life TV/Bréking

- Huszoniksz éve vagyok az éjszakában, és amikor elkezdtem táncolni és fellépni, azt mondtam, meg fogom nézni, milyen prevenciós módszerek vannak, amikkel meg tudom őrizni a fiatalságom: a legjobb krémek, a legjobb beavatkozások, a legjobb kozmetika, a legjobb kozmetológia. 

Amit az arcomon látsz, abban van matek. Majdnem ÖTVENéves vagyok!

- Én bevallom, ha nem mennék el a kozmetológusomhoz, és félévente nem találnak ki olyan dolgokat, ami fáj, de másnapra elmúlik, akkor nem lehetne ezt fenntartani. Testet lehet, de arcot nem. Nem arról van szó, hogy bevésnek, fölhúzzák, feltöltik, hanem vannak például mikrosebek, amiket ha ejtenek az arcodon, akkor az öngyógyítás beindul, és megindul a kollagéntermelés, csak hát ez fáj - válaszolta a szőke sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Pásztor Anna a plasztikai beavatkozásokat sem ítéli el, szerinte mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy tisztítókúra, lélekápolás, sport vagy szépészeti műtét kell ahhoz, hogy valaki jól érezze magát. 

pasztor-anna2
Fotó: Instagram/Pásztor Anna

- Igenis a plasztika is segít! Tök jó a 21. században, hogy azt mondd, ez és ez bizonyos normális kereteken belül nem tetszik, ha megcsinálom például a nagy fülemet, akkor nem fog zavarni. Ha valaki nem tud magával megbékélni, akkor tök jó, hogy ezek az eszközök léteznek, amikkel sok mindent szépen meg lehet csinálni.  

A plasztikák után rá sem ismerni az egykori kifutómodellre

Vadócz-Bajner Dóra 15 évig kifutómodell volt, Náray Tamástól Zoób Katiig az összes nagy tervezőnek és divatcégnek dolgozott. Az elmúlt négy évben több tucat szépészeti beavatkozáson esett át.

Ezt is szeretjük