Szegedi Fecsó 8 hónapig titkolta párja terhességét: most a baba nemét is elárulták

Szegedi Fecsó párja, Bea dalt írt az anyaságról. Ultrahang képeket és a kicsi gender partiját is megmutatta a videóklipjében.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szegedi Fecsó párja hatalmas örömhírt osztott meg tegnap este az Instagramon: terhes. Bea és az üzletember nyolc hónapig titkolták, hogy gyermekük fog születni.

Egy gyönyörű fotóval rántották le a leplet a gólyahírről. Épp csókot váltanak egymással a háttérben a lemenő nappal és a tengerrel. Bea egy fehér bikinifelsőt visel, így jól látszik gömbölyödő pocakja.

Szegedi Fecsó párja terhes

"Szeretnénk veletek megosztani egy örömhírt, amit 8 hónapja próbálunk titkoban tartani hamarosan eggyel többen leszünk, jön a mi kis csodánk, akit már nagyon várunk. Írtam is egy dalt az érzéseimről, ami a szerelmemről, a kisfiamról, és a születendő babánkról szól. A klipben a piciről is látni ultrahangképeket, valamint a gender partinkról is, melyben az is kiderül, hogy kislányunk vagy kisfiunk születik" - fogalmazott a Blondie művésznevű énekesnő.

Az Ártatlan Angyalok című szerzeményhez készült kisfilmben szintén babapocakkal szerepel, sugárzóan szép kismama a csillogós estélyi ruhájában. A film végén egy helikopter szeli át az eget, ami kék festéket szór a levegőbe, azaz a párosnak kisfia fog születni.

A pillanat, amikor Szegedi Fecsó megtudta, másodjára is kisfia fog születni.
A pillanat, amikor Szegedi Fecsó megtudta, másodjára is kisfia fog születni.
Fotó: YouTube/Blondie Music Official

Mindketten fiús szülőkként léptek a kapcsolatba: fiaik hasonló korúak, Fecsó gyerkőce, Edward áprilisban lett négyéves, Medox a képek alapján valamennyivel idősebb.

Dukai Regina terhes

Dukai Regina az Instagramon egy gyönyörű fotóval osztotta meg követőivel, hogy babát vár. A képen egy fekete, testhezálló ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját, és csak úgy sugárzik a boldogság a kismamáról.

Dukai Reginának már ekkora a babapocakja - Az Instagramon jelentette be, hogy várandós

Dukai Regina gyönyörű fotóval jelentette be, hogy babát vár.

Elolvasom
Ezt is szeretjük