Szegedi Fecsó párját hízása miatt bántották: kiderült, Bea babát várt, de elvetélt
Szegedi Fecsó és Bea először beszéltek arról, hogy elvesztették a kisbabájukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2020 decemberében derült ki, hogy Szegedi Fecsó összejött egy 13 évvel fiatalabb modellel, akinek a férfihoz hasonlóan van egy kisfia. Géczi Beát az Instagramon szúrta ki magának, és egy évbe telt, mire meghódította.

A pár kapcsolata több hullámvölgyet is megélt: tavaly nyár elején botrányos szakításuktól volt hangos a sajtó. Bea dühösen számolt be arról, több nő is írt neki, miszerint Fecsó hűtlen hozzá. A férfi mindent tagadott, és állította, bár kezdetben csak szüneteltetni akarta a kapcsolatot, Bea nyilatkozatait látva kiábrándult a nőből.

Szegedi Fecsó párja elvetélt

Az üzletember kiélvezte a nyarat, de egy búcsúbeszélgetésnek szánt találkozáson rájött, még mindig Beát akarja. Kibékültek, Fecsó karácsony másnapján hírül adta, hogy megkérte kedvese kezét. Arra viszont csak most álltak készen, hogy beszéljenek arról, Bea tavaly elveszítette a közös babájukat, ez pedig a kapcsolatukat is megváltoztatta. 

Nem tervezték a babát, de Bea a Blikknek azt mesélte, boldogok voltak, amikor megtudták a hírt. Álmodoztak, tervezgettek, viszont csak a szűk baráti körük tudott a gólyahírről, azt a követőikkel a 12. hét letelte után szerették volna megosztani, erre azonban már nem került sor, mert a nő elvetélt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor tavaly április végén szerepeltek a Reggeliben, Bea még várandós volt, pár kilót fel is szedett, és vizesedett. Rosszul esett neki, amikor a műsor után sokan a külsejét kritizálták. 

szegedi-fecso-parja
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Az orvos azt mondta, pihenjek, nagyjából egész nap az ágyban kellett volna feküdnöm, emellett rengeteg gyógyszert is szedtem, amitől nagyon vizesedtem, az látszott rajtam egy korábbi interjún is, amiért rengeteg bántást kaptam. A külsőm miatt gúnyoltak, de akkor sem mondtam semmit - vallotta be a napilapnak.

Az babavárásnak egy spontán vetélés vetett véget, Bea nagyon vérzett, később belázasodott, és egy operációra is szükség volt. A baba elvesztése és a beavatkozás is megviselte. Egyelőre nem szeretne ismét teherbe esni, de ha mégis így alakulna, boldogok lennének.

Nem sokkal a vetélés után szakítottak, Fecsó szerint valószínűleg a tragédia is közrejátszott ebben: Bea nem volt jól, ő pedig hiába próbált, nem tudott segíteni. 

szegedi-fecso-parja2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nekem is nehéz volt, de egy nőnek mindig ezerszer nagyobb teher egy ilyen tragédiát feldolgozni. Szerencsére visszataláltunk egymáshoz, és azóta is együtt vagyunk. Ha minden jól megy, télen összeházasodunk, és bár egyelőre nincs tervben a családalapítás, ha a sors is úgy akarja, lesz közös gyermekünk - árulta el a férfi.

Papp Gergő párjának szülei szóba sem állnak vele

Papp Gergő házasságában 17 év után kihűlt a láng. Érdekes módon úgy alakult, hogy három hónap alatt felesége, Judit és a műsorvezető is új párra talált. Nem sokkal később a tévés elárulta, hogy egy 24 éves énekesnővel szerettek egymásba. Arról csak tavaly novemberben beszélt, hogy hiába vannak lassan két éve együtt, a barátnője szülei hallani sem akarnak róla. 

Ezt is szeretjük