Fecsó miatt sírva fakadt párja a műsorban – Vivivel ott is hagyták stúdiót
Vivi úgy érezte, Fecsó minden problémáért őt hibáztatta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 vadonatúj gasztro-reality műsorában, a Love Bistróban sztárpárok adhatnak számot arról, hogy nemcsak az életben, a konyhában is tökéletesen összepasszolnak.

A verseny második játékhetén: Oláh Gergő és felesége, Niki, Horváth Gréta és Meggyes Dávid, Csisztu Zsuzsa és férje, Dr. Ketskés Norbert, a Survivor egykori versenyzője, Dr. Panyik Anita és párja, Márk, Pribelszki Norbi és barátnője, valamint Szegedi Fecsó és 16 évvel fiatalabb kedvese, Vivi ragadott fakanalat.

Fecsó és Vivi főzése veszekedésbe fulladt

A héten a negyedik versenynap bizonyult a legfeszültebbnek az utóbbi páros számára. Az már a legelső feladat során kiderült, hogy Fecsó 16 évvel fiatalabb kedvese ügyesen főz, ám a lánynak nem csak a szűkös időkerettel, valamint a nehezítésekkel kellett megbirkóznia, párja is sokszor hátráltatta a munkáját.

fecsó-és-vivi-love-bistro
Fotó: TV2/Love Bistro

A csütörtöki adás második fordulójánál telt be nála a pohár. Harcsapaprikást kért tőlük a zsűri, ám azt nem akárhogyan kellett elkészíteni: egyszerre mindig csak egyikük dolgozhatott az ételen. Vivi nehezen viselte, hogy tétlenül kell állnia a dobogón, és az sem nyugtatta meg, hogy szerelme egyáltalán nem a megbeszéltek szerint állt neki a főzésnek. Csúnyán összevesztek, így eluralkodott a pultjukon a káosz.

vivi-és-fecsó-love-bistro
Fotó: TV2/Love Bistro

- Azt szerettem volna, ha sokkal harmonikusabban tudunk együtt dolgozni, felosztjuk a feladatokat, és ő is részt vesz a munkában, nem nekem kell mindent csinálni – magyarázta a a barna hajú szépség.

Nekem az sok volt, hogy ha valami elromlott, akkor mindig én voltam a hibás

Bár a forduló után sikerült kibékülniük, a fogást nem tudták megmenteni, így fájó szívvel, de búcsúzniuk kellett a Love Bistro stúdiójától.

Fecsó párja szexi ruhában mutatkozott be a műsorban

Szegedi Ferenc párja, Vivi szexi miniruhában mutatta meg magát a műsorban. Képes összeállításunkban megnézheted, kik szállnak versenybe a Love Bistróban.

Ezt is szeretjük