Szegedi Fecsó nem bírta ki exe nélkül: ezért békült ki Beával a botrányos szakítás után
Szegedi Fecsó és Bea nyár eleji szakításuk után pár hete kibékültek, azóta újból turbékolnak.

szegedi-fecso-bea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyár elején Szegedi Fecsó és barátnője, Bea botrányos szakításától volt hangos a sajtó. Az üzletember egy évig ostromolta a 13 évvel fiatalabb, szőke nőt, mire az beadta a derekát, de a modellként dolgozó nő júniusban az Instagramon arról számolt be, hogy szakítottak. 

Dühösen számolt be arról, több nő is írt neki, miszerint Fecsó hűtlen hozzá: volt, aki azt közölte vele, a férfi a kapcsolatuk kezdete óta csalja vele Beát.

Szegedi Fecsó és Bea kibékültek

A nő később azt is nehezményezte, hogy a férfi nem vitte el soha romantikus vacsorára, nem fizetett neki semmit. Fecsó ezt tagadta, ahogy a hűtlenséget is. Állította, ő csak szüneteltetni akarta a kapcsolatot, mert úgy érezte, elmúlt a szerelem, de Bea nyilatkozatait látva kiábrándult a nőből, akinek sok mindent megadott, mexikói nyaralásra is elutazott vele kettesben.  

szegedi-fecso-bea
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Szegedi Fecsó a nyarat kiélvezte, de állítása szerint egyetlen nővel sem került közelebbi viszonyba, és rájött, hiányzik neki Bea. Néhány hete a búcsúbeszélgetésnek szánt találkozó olyan jól sikerült, hogy kibékültek, és újra szerelmesen turbékolnak.  

- A szakításunk után ismerkedtem, de valahogy senki sem fogott meg. Kicsit mindenkit Beához hasonlítottam, az ő erényeihez, az ő személyiségéhez, és rájöttem, hogy még mindig őt akarom - kezdte a vallomást Fecsó a Story magazinnak

- Bea a látszat ellenére nagyon laza, fiús, humoros nő, van öniróniája, amit imádok benne. Jól főz, jó anyuka, és hát nincs ezen mit titkolni, top az ágyban. Nekem nagyon fontos a testiség, és bejönnek a cicababák. Úgy látszik, nekem ez a gyengém, de ahhoz azért több kell, hogy hosszan együtt is legyek valakivel, de benne ez is megvan.

A cikk az ajánló után folytatódik

A békülésben az is szerepet játszott, hogy fiaik nagyon megszerették egymást, a kis Edward sokszor kérdezgette apját Bea fiáról, Medoxról, így Fecsó is sokat gondolt Beáékra és arra, hogy a problémák ellenére nagyon jó volt együtt. Tavalyi mexikói útjuk után ezúttal Spanyolországba utaztak a békülés után. 

Az biztos, hogy nem sietnek el semmit. Fecsó a Vasvári Vivientől való válása után nem akar még egyszer megházasodni, és összeköltözni sem akar senkivel. Úgy véli, Beával ebben is összeillenek: neki is kell a külön tér. 

A magyar modell egy teljesen más kinézetű nővé plasztikáztatta magát

Vadócz-Bajner Dóra 15 évig az egyik legnépszerűbb manöken volt, Náray Tamástól Zoób Katiig az összes nagy tervezőnek és divatcégnek dolgozott. Mára már visszavonult a kifutóról és a rivaldafényből, az elmúlt négy évben pedig több tucat szépészeti beavatkozáson esett át.

Ezt is szeretjük