Ő Varga Viktor gyönyörű barátnője: a táncos Liliánát egy éve imádja
Varga Viktor le sem tagadhatná, mennyire odavan kedveséért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Viktor nevét 2009-ben ismerhette meg az ország a Csillag Születik tehetségkutató második évadában. Bár akkor még jóval visszafogottabb volt az öltözködés terén, különc stílusa miatt már a műsorban sokan szimpatizáltak vele. Annak ellenére, hogy mindössze a középdöntőig jutott, ez elég volt ahhoz, hogy a Magneoton lemezkiadó leszerződtesse.

Egy évvel később született meg az a dal, amivel megalapozta a karrierjét a popszakmában, sokan a mai napig szívesen dúdolgatják a Lehet zöld az ég…! című szerzeményét. Berobbanása óta a rajongóit nem csak munkássága érdekli, mint minden sztár esetében, magánéletének alakulására is kíváncsiak. 

Ő Varga Viktor szerelme, Liliána

A 33 éves előadó a különböző talk-show-kban mindig nagyon titokzatosan nyilatkozik arról, foglalt-e a szíve, ellenben az Instagram-oldalán szívesen mutatja meg, ki az a nő, akit egy éve imád. Gyakran készít fotókat a gyönyörű Liliánáról, akivel 2021. augusztus 30-án ünnepelték első évfordulójukat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Közös képeik alapján összeillő párost alkotnak, és hivatásukat tekintve is összepasszolnak. Mindketten a művészvilágban tevékenykednek, Liliána a Spirit Dance Company táncosaként olyan színházak előadásaiban szerepel, mint a Nemzeti Lovas Színház, a Centrál Színház vagy a Monarchia Operett. A jeles napot a táncos egyik fellépése után készült képpel ünnepelték meg, amelyhez Varga Viktor csak annyit írt, hogy: "A mosolyon csókolt Disney-hercegnő története. Boldog évfordulót!"

Képes összeállításunkban megnézheted Varga Viktor és kedvese, Liliána romantikus, közös fényképeit.

Ezt is szeretjük