Szécsi Zoltán lánya már 21 éves: Júlia helyes tiniből komoly egyetemista lett

Szécsi Zoltán három gyermek büszke édesapja, lánya nemcsak szép, hanem tehetséges is.

szecsi-zoltan-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónak az első házasságából 2002-ben egy lánya, Júlia és 2005-ben egy fia, Marcell született.

2011-ben kötött házasságot Szegedi Vandával, akivel 2014 januárjában árulták el, hogy gyermekáldás elé néznek. Zénó áprilisban lesz kilencéves, édesapja nagyon sok időt tölt vele és lányával is. A Bestnek mesélt gyermekeiről.

Szécsi Zoltán lánya

Szécsi Zoltán legidősebb gyermeke, Julcsi fél éve Egerbe költözött, ugyanis itt végzi a grafikusi tanulmányait. 

- Júlia helyes tiniből komoly egyetemista lett. Azt ugyan sosem kérdeztem meg tőle, hogy ő mennyire örült annak, amikor megtudta, hogy grafika szakra a pótfelvételit éppen Egerben hirdették meg, mindenesetre számomra boldogság, hogy így alakult, hiszen - ha többnyire csak percekre is - újra a hétköznapjaim része lett.

A 45 éves vízilabdázó igyekszik minél több minőségi időt együtt tölteni lányával, csütörtökönként mindig együtt vannak.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A csütörtök a mi közös napunk. Hétvégére persze rohan vissza Budapestre a barátaihoz, de ilyenkor általában mi is meccsekre utazunk. Egy fiatal felnőttet már egy édesapának nem is kell nevelnie, azt azonban fontos feladatomnak tartom, hogy amennyire csak tudom, jól készítsem fel az életre.

Zénó és Marci egyre nagyobbak, mindketten ügyes vízilabdázóként bizonyítják tehetségüket, amelyet édesapjuktól örököltek. 

- Zénó harmadik osztályos nagyfiú, jól tanul és jól sportol. Úszik, mellette bajnokságban vízilabdázik, akárcsak a bátyja, Marci, akit egyre többször csak meccs közben, a vízben láthatok. Ha szerencsém van, utána néha eszik velem valamit. Zénóból természetesen jóval többet kapok a mindennapokban, szeretünk együtt kosárlabdázni.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 2022 júniusában ünnepelték a 18. házassági évfordulójukat, január 20-án pedig azt, hogy idősebbik lányuk lett 18 éves. Az immár nagykorú Emmáról édesanyja egy anya-lánya felvételt posztolt, az édesapja pedig egy olyat, amin a születése után tartja a karjában kislányát.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük