Visszatér a Tényekbe a TV2 híradósa - Meglepő bejelentés a csatornától
Szebeni István hétfőn visszatér a Tényekbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokak meglepetésére Szebeni István visszatér a Tényekbe. A 42 éves tévést 2019. április 15-től láthatjuk a Super TV2 képernyőjén a hétköznaponként, 21 óra 30 perckor jelentkező Tények műsorvezetőjeként, és hétvégenként ő lesz Andor Éva egyik műsorvezetőtársa a TV2 Tények című hírműsorában - áll a TV2 közleményében. 

- Szebeni István személyében tapasztalt híradóssal erősítjük tovább a Tények csapatát, bízom benne, hogy a nézők is örömmel fogadják majd - mondta Kökény-Szalai Vivien, a TV2 Csoport hírigazgatója.

- Nagyon boldog voltam, amikor Kökény-Szalai Vivien hírigazgató megkeresett, hogy a Super TV2-n jelentkező Tények műsorvezetője legyek. Sosem volt titok, hogy a hírek szerelmese vagyok, nekem ez a műfaj a mindenem, híreket mondani egyfajta küldetés. Alig várom, hogy kezdhessek - nyilatkozta Szebeni.

szebeni-istvan-batch
Fotó: TV2

Szebeni István 2002 és 2008 között a TV2 Magellán és Aktív című műsorainak volt a munkatársa. Ezt követően a köztévé híradósaként dolgozott, de 2013 nyarán az MTVA azonnali hatállyal megvált tőle, miután az éjszakai híradó felvételén egy baki után ugyan nem élőben, de elkáromkodta magát. Nyolc év után, 2016 áprilisában tért vissza a TV2-höz, ahol a Mokkában vele pótolták Vujity Tvrtkót. 2016 októberében kiderült, hogy alig fél év után otthagyja a TV2 reggeli beszélgetős műsorát, de a csatornától ekkor még nem búcsúzott el, Váczi Gergővel heti váltásban a reggeli és a déli Tényekben tájékoztatta a nézőket az aktuális hírekről. Azt mondta, élvezte, hogy kipróbálhatta magát egy új műfajban, de a híradózás a szíve csücske. 

2017 decemberében aztán azzal lepett meg mindenkit, hogy a Tényeket is otthagyta, másfél év után távozott a TV2-től. 2017. december 31. után az Echo TV-nél keresett új kihívásokat. 2019. március közepén kiderült, hogy megszűnik az Echo TV, állományi gyűlésen jelentették be, hogy a tévécsatorna beolvad a Hír TV-be.

A két csatorna tavaly novemberben került a gigantikus médiaholdingba, melynek létrehozását Orbán Viktor nemzetstratégiai közérdeknek minősítette, és így kivonta a versenyhatósági vizsgálat alól - írta a 444.hu. Hivatalosan április elsején egyesültek, és a Hír TV-nél már aznap reggel elkezdték kiosztani a létszámleépítésről szóló tájékoztatókat.

A TV2 egykori híradósai ma

Stahl Judit a TV2 1997-es indulásakor a csatorna egyik híradósa lett, így ismerte meg az ország, aztán egy rövid kitérőt követően saját főzős műsort indított, a Stahl konyhája 2003-ban indult el. Képes összeállításunkban nemcsak azt tudhatod meg, mennyit változott Stahl Judit és élete az évek során, hanem azt is, mi lett a TV2 többi egykori híradósával. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük